PARTNERI:
-UPOZORENJE-

Samo registrovani članovi mogu da vide/koriste forum u celini.
Prijavite se ili registrujte nalog na Balkan SA-MP forumu.


Autor Tema: /preuzmipaket  (Pročitano 269 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Fantom.pWn

  • Transformer
  • *
  • Poruke: 172
  • Pol: Muškarac
  • Skripter/Programer/Maper
    • REGICIDE GAMING - INTERNET GAMING - COMMUNITY
/preuzmipaket
« poslato: April 07, 2012, 12:24:42 posle podne »
Skripta Koju Koristim : Moja!
Problem : Pokusao sam da napravim da paket moze da se uzima na svakih 10min i da pise ono  Trenutno Paketa : [i koliko ih je stiglo]
Deo Skripte :
if(!strcmp(cmdtext, "/preuzmipaket", true))
{

    {
         if (PlayerToPoint(2, playerid,1538.8203,19.6946,24.1406))
         {
GivePlayerWeapon(playerid, 30, 150);//ovo 30 je id oruzja (30 je ak47) mozes uzeti i drugo ukucaj na google samp weapons id, a 300 je kolicina metaka
            GivePlayerWeapon(playerid, 24, 150);
            GivePlayerWeapon(playerid, 41, 150);
SendClientMessage(playerid, COLOR_BLUE,"Uzeli ste paket.");
      GetPlayerName(playerid, sendername, sizeof(sendername));
      format(string, sizeof(string), "* %s uzima paket.", sendername);
            SetTimer("Gaddafi",1500000,false);
  ProxDetector(30.0, playerid, string, COLOR_PURPLE,COLOR_PURPLE,COLOR_PURPLE,COLOR_PURPLE,COLOR_PURPLE);
}
         else return SendClientMessage(playerid, COLOR_GREY,"Niste na mjestu paketa."); }
         return 1;
}

Moze pomoc oko ovoga pokusavao sam ali kao da ne moze timer da se ubaci ..