cenzura [Subota - 7 travnja 18:00 Otvorenje]

Započeo Manrique, April 07, 2012, 00:17:06 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

cenzura je zajednica koja je napravljena za MP inaćice CoDa,CSa,BFa,Crysisa...
FPS znači First Person Shooter iliti pucačina iz prvog lica!
Počeli ste igrati neku od FPS igara? - DoÄ'ite na www.kopiranje-teme.com! Tu možete pronaći mnoÅ¡tvo multiplayer FPS igara,takoÄ'er tu se nalazi i info o FPS igricama,tutorial kako zapoćeti igrati multiplayer,sva oruzja i config-ovi!
Na cenzura forumu možete pronaći i brojne hosting firme koje imaju jako dobre ponude.
cenzura ima posebne rubrike za svaku od FPS igara,te službenu listu servera unutar njih.
Pored svega toga, cenzura forum je savršeno mjestu za zabavu, smijeh i ugodan boravak...
U ime cijele cenzura Administracije, pozivamo Vas da doÄ'ete na naÅ¡ forum te nam se pridružite.

PARTNERI: Game-HR

OTVORENJE SUTRA(7.4) U 18:00

Poslednja Izmena: April 07, 2012, 10:58:01 PRE PODNE od Chris
Nečeš ovdje imat taj potpis...

Hvala Filipe :)

Dodjite u sto vecem broju

Citat: [SG] Dynamo poslato April 07, 2012, 09:51:34 PRE PODNE
Dolazim 1000000% i bicu clan obozavam fps

Hvala :)

Pogrijesio sam , 7 travnja tj. danas je otvorenej u 18:00
Poslednja Izmena: April 07, 2012, 09:56:06 PRE PODNE od Manrique

Poslednja Izmena: April 07, 2012, 10:26:16 PRE PODNE od Manrique

Ovdje cete dobit cenzuru sada, isto i na balkan smfu zbog kopiranja mojih editeva tema, i isto tako vam najavljujem javno sad pred svima hack, necete imati mira dok god imate tu temu... pa sad sretno...

Citat: Chris poslato April 07, 2012, 10:39:45 PRE PODNE
Ovdje cete dobit cenzuru sada, isto i na balkan smfu zbog kopiranja mojih editeva tema, i isto tako vam najavljujem javno sad pred svima hack, necete imati mira dok god imate tu temu... pa sad sretno...

A partneri onaj kopirantski forum, samo udri Chris :D
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri