Ljepa prijevara

Započeo matemandbrnaze742, Mart 07, 2010, 01:41:19 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

matemandbrnaze742

Ovako U.S.A. s BS-a je se htio mjenjat s nekim za acc.I tomislav se javio da mu da acc a USA njemu ACC NA ST i onda je tomislav dao njemu acc a ovaj je njemu dao krivi pass i sve.Pa jbg koji e njemu kur**.Nek nesto Sop napravi s ovim nemoze to tako lol.Evo dokaza http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=4090.0

Tako je uvijek kad se svakom vjeruje :( :(
Now on CroHerza Roleplay/DM.

Nikad zaboravit: rk01, Capone, GooD, WixxeR, ShoX, Trmka, Leon, putic, Suki,Dane,  eRasmos, EMIR,Dupi, LUksa, Max, Amina, Jovana,Don Corleone,  Shooter..

Ludi Grad <3...

Nekad Ludi Grad Head Admin..

RazoR aka Razor_Sky aka RazoRSkY aka DestinY aka MoneY aha The Game aka Laquilla....

Znači sad moj prijatelj Tomislav nije više on... e jebiga razilazi se moja generacija al ja neću :S sve to što je sad zaradio, visok lvl, kuca, firma, auto motor propade....

matemandbrnaze742

Citat: [CH]elmedin poslato Mart 07, 2010, 09:21:37 PRE PODNE
Znači sad moj prijatelj Tomislav nije više on... e jebiga razilazi se moja generacija al ja neću :S sve to što je sad zaradio, visok lvl, kuca, firma, auto motor propade....

Da al ja sam rekao Skripteru ST Dajgoru da otkrije pass na tom acc-u i da meni da njemu ja posaljem

zasto otvaras teme za to?...
to vi rijesite preko PMa... :S

Pa kake to ima veze sa sirom  :D Ako mu je dao, nitko za to ne odgovara. Sta taj njemu prvo nije dao, hah

U.S.A

A Ma ljudi dao sam mu pass ko zna mozda je covjek promjenio pass i krivo unio neko slovo ja cu ec dajgoru da da njemu pass na xF OSOBNO te da ja vise satim nemam nista.(Mate me jucer cjeli dan gnjavio sa time)ja cu reci dajogru da mu da pass i da me vise ova mate pustinamiru ni ja neznam pass LOOOL.Ja nisam budala ko onaj klinjo od 13godina da prevarim ljude sad vi se odlucite i razmislite dali jesam a ja vam kazem da ce on pass dobiti cim se cujem sa dajgorom.

Hvala i LP.