ADSL Free Zona

Započeo r4z0r, Mart 06, 2010, 20:34:50 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

r4z0r

Evo zelim da se malo raspitam u vezi ADSL Free Zone , ja sam korisink ADSL 5 gb .. veoma mocan net ali nazalost ogranicen . E pa free zona je mjesto gdje bez tarifiranja , znaci mogu downloadat a ne trosi se limit . Sad me interesuje dali ko ovdje to kroisti  i dali bi mi mogao dati ukratko upustva kako da to koristim . Sredio sam program GrabIt ali skoro nijedan news server ne radi . Hvala unaprijed !

r4z0r

Uredu je , sta mislis da bi ovo iz glave izmislio vezano za GRABIT ? ..
Mislim da je bihnetov ADSL iskljucio ovu opciju , pa me interesuje dali neko ovo koristi i dali mi moze objasnit kako da ovo sve fino instaliram i koristim .

a za koji net je to?...
T-Com-ov Max ADSL to podrzava?...

sta nije lakse preci na flat? bar se ne trebas se brinuti kolko si skinuo  :P
Poslednja Izmena: Mart 06, 2010, 21:35:59 POSLE PODNE od JoeBullet v2.1

Jest, ali ti pljuni 45â,¬ mjesecno za flat u BiH.  :(

GameMode je u izradi(0.1 %). Ovaj Game Mode nije edit bilo kojeg vec postojeceg gamemoda. Ovaj mod se radi od nule.

www.domino-samp.net | Portal i Forum Otvoreni
IP: 188.72.226.228:7777 | Server za zezanciju sa LARP modom.

Citat: [DN]Daka poslato Mart 06, 2010, 21:48:47 POSLE PODNE
Jest, ali ti pljuni 45â,¬ mjesecno za flat u BiH.  :(
preseli se u Hrvatsku  :P

Ja u HRV plačam 178kn FLAT 4mbit/s download. :D

r4z0r

Aj ne serite da se tako izrazim puno .. pito sam dali ko zna i odma tu nesto skrecete sa teme .
Nasao sam sve , adsl komunikator plus grabit program i radi perfektno .

Ja presao sa flata na ADSL 5gb ovaj meni da se vratim omg -.-

[CH]grudvo

Citat: °[ яЧz0я ]° poslato Mart 06, 2010, 20:34:50 POSLE PODNE
Evo zelim da se malo raspitam u vezi ADSL Free Zone , ja sam korisink ADSL 5 gb .. veoma mocan net ali nazalost ogranicen . E pa free zona je mjesto gdje bez tarifiranja , znaci mogu downloadat a ne trosi se limit . Sad me interesuje dali ko ovdje to kroisti  i dali bi mi mogao dati ukratko upustva kako da to koristim . Sredio sam program GrabIt ali skoro nijedan news server ne radi . Hvala unaprijed !

za grabit imas nove news servere al nemas nekog punog sadrzaja nadji malo na bihnet.ba forumu nove news servere i njih nalazis ovako u rega konekciji kad ih nadjes onda preko FZ skidas, download nema nekog izbora i jako je spor 15/17kb po sekundi :) a bihnet free zonu mozes posediti skidanjem bihnet komunikatora

r4z0r

Sredio sam vec ovo juce , zaboravio sam napisat :D
Stvar je bila u bihnet komunikatoru , preko njega se spojit pa na grabit .

Nije bas da nema filmova deny , brzina downloada 60-70 kbps :)

Citat: Nik Delgad poslato Mart 06, 2010, 22:14:56 POSLE PODNE
Ja u HRV plačam 178kn FLAT 4mbit/s download. :D
me too

[NUDIM ]
Gang-Rush server TDM besplatno

r4z0r