[Pomoć]G.T.A. S.A. igrica radi 10 min i restarta mi PC

Započeo Zanda77, April 01, 2012, 19:54:03 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

prije nekoliko mjeseci sam igrao GTA i SA-MP i sve je radilo kako treba biti onda sam dodao neke modove za aute i user tracks i igrao GTA singleplayer i onda mi radilo 5-10 min i bez ikakvih upozorenja PC mi se restartao kao da sam stisnuo onaj gumb za restart ! Dakle bez ikakvih upozorenja,spremanja stavki, i ostaloga ! samo mi se ugasi ! zna li netko u cemu bi moba biti problem  (kod instalacije mi ne izbaci nikakav error , i sve igre rade ispravno cak sam i izbrisao sve igre ali i dalje radi te gluposti i dalje se gasi ) ne gasi se nikad osim kad sam u GTA pa ako moze neka pomoc hitno je ? Hvala unaprijed !

Reainstalo sam ju makar 7-8 puta ali ne sljaka ! neko drugo rjesenje ? :D

PokuÅ¡aj da skineÅ¡ novi GTA. Možda je problem u igrici...fali neki fajl i Å¡ta ja znam.. xD  :P

Je li koristis laptop ? Daj konfiguraciju !
A isprobaj jos da izbrises gta_sa.set iz GTA SA User Files Foldera...Moguce je da ti opterecuje graf. ali ipak nije GTA toliko zahtjevan.  8)
Poslednja Izmena: April 05, 2012, 20:10:07 POSLE PODNE od [Pawno | MTA] Muhamed

Jel ti tako svaku igru il samo GTA ?
Ako je svaku , onda moras  procistit kompjuter fino ljepo , jer je vjerovatno prasnjav , i ja sam imo problem stim i kad sam ocistio kompjuter sve je bilo ok.

Riverside roleplay community je zajednica koja će se otvoriti krajem ovog mjeseca,ima unikatne skripte i mod je raÄ'en od 0.Na slici iznad možete direktno ući na naÅ¡ forum i registrirati se na njega ukoliko joÅ¡ niste.Nadamo se i očekujemo vas u Å¡to većem broju :)