Xomnia RPG - Update, trailer, nagradne igre, 0.3e...

Započeo XavierX, April 01, 2012, 12:32:30 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

ProÅ¡lo je već 2 mjeseca od otvaranja ovog servera te je server napredovao puno Å¡to se tiče mogućnosti na serveru. Skripta je pisana iz 0 te svakim danom pokuÅ¡avam unaprijediti server raznim novim mogućnostima. Kao Å¡to znate, Xomnia server je postavljen u selu pod imenom Palomino Creek te se podosta razlikuje od drugih servera - To je jedan od glavnih razloga zaÅ¡to nam je potrebna podrÅ¡ka igrača koji su voljni iskusiti nova SA-MP iskustva. Za početak, server je orijentirani najviÅ¡e na selo i seoske radnje (seoski poslovi, seoska ekonomija, seoska atmosfera općenito itd.) te je to podosta riskantan potez ako nam je cilj sakupiti viÅ¡e igrača, zbog razloga SA-MP tradicije Los Santosa, crnačkih bandi i sličnih obilježja RL Los Angelesa. MeÄ'utim oni koji cijene inovativnost preko tradicije vrlo se lako zainteresiraju za naÅ¡e ideje kvalitetnog roleplaya.

- Općenito

Svaki sistem Xomnia roleplay server se svakim danom unaprijeÄ'uje i sa najsitnijim detaljima - Sistem vozila je za sada najviÅ¡e razraÄ'en. Novosti su - Brojanje kilometara, obavezni servis vozila nakon 1000 km, protuprovalni sistem, mogućnost spremanja do 3 slota oružja u prtljažnik vozila, spremanje Å¡tete vozila, puno rjeÅ¡enih bugova itd. Updateovi su redoviti i opÅ¡irni, svakim tjednom barem po jedan te se uvijek rjeÅ¡avaju bugovi i dodaju nove mogućnosti. Server je, kao Å¡to neki od vas znaju, apsolutno dinamičan te se updatei takoÄ'er mogu vrÅ¡iti direktno ingame - Dodavanja vozila, kuća, tvrtki, objekata, bandi itd. ViÅ¡e o updateima možete saznati na naÅ¡em forumu (xomnia-roleplay.com) pod rubrikom Novosti/Update. TakoÄ'er, snimljeni je trailer kojega možete pogledati na kraju stranice te planiramo snimati gameplay video da bi Å¡to bolje mogli prikazati mogućnosti naÅ¡eg servera.

- Dinamični sistem kupnje objekata

NaÅ¡i dinamični sistemi omogućuju nam ingame kreaciju i modifikaciju automobila, kuća, tvrtki, bandi, interijera i potpuno novi i neviÄ'eni (barem ja nisam vidio) sistem objekata. Sistem objekata omogućuje administratoru potpuno dinamičnu kreaciju raznih objekata za kupnju u takozvanom 'Furniture shopu' ili trgovini namjeÅ¡taja te je svaki igrač slobodan kupiti neki objekt za svoju kuću, dvoriÅ¡te ili slično. Količina kupljenih objekata nije ograničena te svaki igrač može imati beskonačno mnogo kupljenih objekata. Objekte je takoÄ'er moguće postavljati skriptanim ingame editorom za objekte koji je vrlo jednostavan za koriÅ¡tenje. Sa 0.3e verzijom SA-MPa će se ovaj sistem joÅ¡ doraÄ'ivati zbog nadolazećih novih mogućnosti servera.

- Novi poslovi

- Lovac

Ovaj posao je ekstremno odlično prihvaćen od strane igrače jer je vrlo zabavan, a istovremeno se zaraÄ'uje novac. Ideja je jednostavna, zaposlite se kao lovac i u Å¡umi imate 15 sekundi da pronaÄ'ete srnu i ako je pogodite dobite odreÄ'enu svotu novca, ako promaÅ¡ite, slobodni ste pokuÅ¡ati joÅ¡ jednom. Isto tako ako je ne naÄ'ete u roku od 15 sekundi, srna nestaje i kasnije možete pokuÅ¡ati ponovno.

- Smetlar

Posao smetlara je razraÄ'en na drugačije načine nego Å¡to je popularno na danaÅ¡njim SA-MP serverima - Koristite Trashmaster da bi kupili smeće po gradu. Kada pronaÄ'ete smeće (objekt smeća), uzimate to smeće i bacate ga u trashmaster. Posao možete raditi koliko dugo hoćete, te možete prestati raditi koliko dugo hoćete.

- Diler droge

Diler droge je jednostavan, interaktivni posao koji služi bandama da bi ukrale drogu te da bi je kasnije mogle prodavati. KraÄ'a droge se obavlja sa sistemom sličnim kao 'reaction testom' sa stunt servera. Dobivate 10ero znamenkasti kod, te ga u odreÄ'enom vremenu morate prepisati.

- Trailer, nagradne igre, SA-MP 0.3e

Trenutno server ima oko 20 stalnih igrača i oko 600 registriranih korisničkih računa. Potrebni su nam novi igrači i upravo nam Vi možete pomoći. Planira se vraćanje stats-a te će biti eventi od sad svakodnevno. TakoÄ'er, nove prijave za helpere se bliže te se nadamo da ćete odazvati u Å¡to većem broju. Kroz proÅ¡lih tjedan dana snimili smo trailer za server kojega možete pogledati ispod. Trenutno je na forumu otvorena nagradna igra gdje snimate gameplay video za Xomniu - viÅ¡e o ovome možete pogledati ovdje. Neki članovi su već gotovi sa gameplayom, ovo se takoÄ'er nalazi ispod. Pobjednici dobivaju novčane nagrade i levelup te svatko ko zavrÅ¡i video dobiva utjeÅ¡nu novčanu nagradu. Kada ova nagradna igra zavrÅ¡i, otvoriti će se nova da bi članovi bili nagraÄ'eni za njihovu produktivnost te da time pomognu serveru.

Kako se SA-MP 0.3e bliži kraju RC faze, naša skripta je već pripremljena sa novim mogućnostima 0.3e servera. Odmah nakon izlaska 0.3e servera i clienta postaviti će se veliki update skripte/mape na server s ciljem da budemo jedan od prvih SA-MP servera koji će imati nove mogućnosti. Više o updateima možete saznati ovdje.

- Trailer - by Xavier

- Gameplay - by Tuky & Rochefort

Forum - www.xomnia-roleplay.com
IP servera - 193.192.59.30:77 80

Citat: ναηιâ,,"â,,"α.ιη¢ poslato April 01, 2012, 12:37:28 POSLE PODNE
Server je stvarno odlican !
Igrao sam na njemu i ponekad udem , stvarno mi je zao sto nemate vise igraca, ali i ja cu sad bit malo aktivniji.
Tako da, svako ko pogleda opis , moja preporuka je , dodite na server, skripta je odlicna..

Hvala puno! :) Trudimo se, ali nam je 'minus' što ne volimo djeliti pare i levele bez razloga pa su igrači time razočarani. Sve je u roleplay iskustvu, novci i leveli se zarade.

Kada sam bio bio je super mod i administracija evo dolazicu cesce da se dignete! 8)

skripta je jedan od unikatnijih
sretno nadam se da cete uspjet i ne odustajte sa sa ovako dobro skriptom ;)

Hvala puno svima, puno nam znači podrška, drago mi je da cijenite skriptu i administraciju :)

Veoma dobar server,skripta takoÄ'er i administracija,dogurajte do službene liste  :)

ulazio sam malo na server,unikatna skripta,odlican je samo tako nastavite  ;)

Mr.Gagi

Lepo bogami svidja mi se. Docu vas posetiti, a ako mi se bude igrao samp toliko mozda i ostanem ;)

Skripta je jedna od najboljih koje sam vidio,administracija odlična,predobar je server,igram na njemu od otvorenja,server nemože bit bolji nego Å¡ta je,doÄ'ite i uvjerite se  :)

Ja sam ondje Super Moderator. To Å¡to mogu reći je to da je server jedan od najjačih u skripti, dovoÄ'enjem sela umjesto gradova, i joÅ¡ puno toga. Server je odličan, jako dobro funkcionira. DoÄ'ite i podržite nas u daljnjem radu na serveru, a nadam se da će server dugo izdržati, a i da će biti puno igrača. Hvala svima na podrÅ¡ci.
- Xomnia Roleplay
- Prijave za Marketing Team
- Odličan Team
- Scripta započeta od 0
- Odličan Team
- Server u pogonu više od 2 mjeseca
- Odlično stanje na zajednici
- DoÄ'ite i uvjerite se


Diego_Rodrigues

Doci cu kad bude update 100%.Cuo sam da ste jako dobri :)

Citat: [EX:RPt
  • nko link=topic=41288.msg310663#msg310663 date=1333288616]
    Doci cu kad bude update 100%.Cuo sam da ste jako dobri :)
Hvala. Dodite u sto visem broju. Nakon tog update-a, dolazi 0.3e. Puno bolje.
- Xomnia Roleplay
- Prijave za Marketing Team
- Odličan Team
- Scripta započeta od 0
- Odličan Team
- Server u pogonu više od 2 mjeseca
- Odlično stanje na zajednici
- DoÄ'ite i uvjerite se


Jack Rochefort

[quote author=[X.R.]...ma Dadačâ,,¢ link=topic=41288.msg310594#msg310594 date=1333284243]
Ja sam ondje Super Moderator. To Å¡to mogu reći je to da je server jedan od najjačih u skripti, dovoÄ'enjem sela umjesto gradova, i joÅ¡ puno toga. Server je odličan, jako dobro funkcionira. DoÄ'ite i podržite nas u daljnjem radu na serveru, a nadam se da će server dugo izdržati, a i da će biti puno igrača. Hvala svima na podrÅ¡ci.
[/quote]
Potpis.

Å to se tiće mene sviÄ'a mi se u potpunosti, igram od početka i pomažem oko servera i jako se trudim, nadam se da sam uspjeÅ¡an u tome. Server je presavrÅ¡en!

Server je stvarno super.. sve je unikatno odnosno naš skripter neće stavit ništa šta je na drugin serverima xD

Respect: Svim moderatorima razgovora u vezi pawn skriptanja koji rade ljudima modove od 0