Pozdrav svima!!!

Započeo Gospodin, Mart 05, 2010, 19:23:24 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Evo zeleo bih samo da vas pozdravim pre nego sto odem to je to kraj mojeg SA:MP igranja i boravka na ovom forumu  :'(
Ekipa sa LG:
Max_Payne-sa srecom u daljem vodjenju servera nadam se da ce lg imati jednog dana 150 igraca  ;)
Capone-sve najbolje mislim o tebi i nadam se da ces progurati LG
Lego-steta sto si presto sa Sampom bio si dobar igrac i skripter moras se vratiti  ;)

Ekipa sa CH:
Pliva-Sve najbolje u daljem vodjenju CH-a
Soprano-I tebi isto sve najbolje zelim nikad nemoj ugasiti ovaj forum
Dane_VB-bio si mi jedan od najboljih prijatelja tokom celog mog igranja

Pozdravljam sve ostale sa svih servera i ovog foruma.Zao mi je sto napustam samp i ovaj forum ali to je to.Tako sam odlucio i nema dalje.
Mnogi ljudi su mi ovde dosta pomogli ucili me da skriptam i svima se ovom prilikom zahvaljujem.Pozdravljam i sve koji me znaju i koji me neznaju.Ovim novim igracima i pocetnicima u skriptanju porucujem:"Nemojte nikada odustajati od cilja koji zelite".Toliko od mene!!! :'(
                                Veliki Pozdrav svima!!!
By:JoKeR

Poslednja Izmena: Mart 05, 2010, 19:25:07 POSLE PODNE od _JoKeR_

Pa nemoraš igrat SA:MP da bi bio ovdje na forumu... Ali ajde pozdrav, sretno u rl.

iYoko

Aj bok.. Steta mog siga sto propade...  :D

pozz i sretno u rl

Citat: Nepoznati poslato Mart 05, 2010, 20:02:21 POSLE PODNE

aj meni napravi jedan imas tamo radovi na zahtjev natjecaj- sig ima 10 dana niko nije nista napravio xD

Sretno u RL  :-X

Citat: JoeBullet v2.1
Ljudi, u skripti najvaznije vam koliko vam mod ima redaka/linija nije o cemu se radi, nego samo linije, ako vam mod ima vise linija bit ce vam i bolji!

sta mislis da ce neko plakat jer odlazis  :D :D

Nemislim samo sam pozdravio celu ekipu  ;)

Citat: _JoKeR_ poslato Mart 05, 2010, 19:23:24 POSLE PODNE
Evo zeleo bih samo da vas pozdravim pre nego sto odem to je to kraj mojeg SA:MP igranja i boravka na ovom forumu  :'(
Ekipa sa LG:
Max_Payne-sa srecom u daljem vodjenju servera nadam se da ce lg imati jednog dana 150 igraca  ;)
Lego-steta sto si presto sa Sampom bio si dobar igrac i skripter moras se vratiti  ;)

Ekipa sa CH:
Pliva-Sve najbolje u daljem vodjenju CH-a
Soprano-I tebi isto sve najbolje zelim nikad nemoj ugasiti ovaj forum
Dane_VB-bio si mi jedan od najboljih prijatelja tokom celog mog igranja

Pozdravljam sve ostale sa svih servera i ovog foruma.Zao mi je sto napustam samp i ovaj forum ali to je to.Tako sam odlucio i nema dalje.
Mnogi ljudi su mi ovde dosta pomogli ucili me da skriptam i svima se ovom prilikom zahvaljujem.Pozdravljam i sve koji me znaju i koji me neznaju.Ovim novim igracima i pocetnicima u skriptanju porucujem:"Nemojte nikada odustajati od cilja koji zelite".Toliko od mene!!! :'(
                                Veliki Pozdrav svima!!!
By:JoKeR

Steta sto odlazis :/ Sritno u rl

Citat: JoeBullet v2.1 poslato Mart 05, 2010, 20:43:39 POSLE PODNE
sta mislis da ce neko plakat jer odlazis  :D :D
Haha,...-.- VERy FANNY bolje ti e vrati se u v2,0 kad si bio manje glup!

pa ostani ovde da se zezamo jbt pola ovde ne igra sampa

Ludi Grad

Citat: _JoKeR_ poslato Mart 05, 2010, 19:23:24 POSLE PODNE
Ekipa sa LG:
Brate moj kud ces????.... Ae malo se udalji sa SA:MPa vratices se ti nama ubrzo...znam te ja  ;D  :P .......Cucemo se mi na MSNu cesto.....  :-*

Darko Lazic - Brate Moj

Sretno u RL, posjeti nas koji put

Pozrdav sretno ti u RLu,sve najbolje,nisam te bas poznavao,ali vidiao sam tvoje postove,tkao da sam iz toga zakljucio da si OK covjek..
Poslednja Izmena: Mart 05, 2010, 22:12:31 POSLE PODNE od [Genius]Filipo[GG]
Uskoro ponovno otvaranje Genius Gaming servera
http://www.genius-gaming.com

iYoko

Citat: [SB]Gunjac poslato Mart 05, 2010, 20:18:23 POSLE PODNE
pozz i sretno u rl

Citat: Nepoznati poslato Mart 05, 2010, 20:02:21 POSLE PODNE

aj meni napravi jedan imas tamo radovi na zahtjev natjecaj- sig ima 10 dana niko nije nista napravio xD
A onda ljudi ocekuju od mene neki master work a nedaju mi nista za work with. Ima bilione rendera... Kako da ja znam koji cu koristiti?

Citat: [LG]MaX_PaYnE_ poslato Mart 05, 2010, 22:03:44 POSLE PODNE
Darko Lazic - Brate Moj
Ko je ovaj peder?