[Pomoc] kordinate

Započeo X3ME, Mart 24, 2012, 17:01:15 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Kad uradim neki rad u MTA, kako posle vidim kordinate za skriptu ?

Otvorio .map file i vidjet ćeš kordinate objekata. I samo ih uzmi.

Aste mu objasnili ... taj map fajl ti se nalazi ----> Tamo Gde Ti Instaliran MTA > server > mods > deathmatch > resources ... Eto ti i tu nadjes folder tj videces ime mape ..

Citat: TriadBoss poslato Mart 24, 2012, 18:01:56 POSLE PODNE
Aste mu objasnili ... taj map fajl ti se nalazi ----> Tamo Gde Ti Instaliran MTA > server > mods > deathmatch > resources ... Eto ti i tu nadjes folder tj videces ime mape ..
hvala  ;D

Sry za DP, samo jos jedno pitanje kako da vidim kordinate jel treba da udjem u save ili sta ?

Glup sam sta cu  ;D

od cega koordinate ako oces od objekta to je x y z u CreateObject a ako oces samo onako uzeti ides u samp kucas /save onda ides u my doccuments > gta san andreas user files > saved positions i tu su koordinate od pozicije koju si spremio

ono CreateObject za skriptu mi treba

Puma

To uploadas na npr..

Gta Delux Map Conventer ili na Pastebin i eto :D

Citat: [BS:RP] Houston poslato Mart 24, 2012, 21:19:35 POSLE PODNE
To uploadas na npr..

Gta Delux Map Conventer ili na Pastebin i eto :D
Znam to, ali gde da nadjem CreateObject ?

pa jel ti covjek reko ,ides na convertffs.com ides gore desno ima  pise "i want to upload instead of pasting" to klik onda nadjes mapu preko MTA > server > mods > deathmatch > resources i onda ide folder od mape kako si je nazvao i kliknes na taj folder zatim u ime mape ( .map ekstenzija) i onda ides  klik na Convert i dobijes kodove (CreateObject)
i samo ih onda copy paste u skripti pod OnGameModeInit

Gotti747

*

Ne mogu da shvatim podelu, kao sto je balkanska...

Jel problem resen? Moze LOCK ?
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

ja znm da ig mozes viditi kordinate kada ukljucis S0obeit ostalo nezz xD

Gotti747

*

Ne mogu da shvatim podelu, kao sto je balkanska...

Citat: SaMp Freak poslato April 14, 2012, 23:29:39 POSLE PODNE
ja znm da ig mozes viditi kordinate kada ukljucis S0obeit ostalo nezz xD

Ako ne znas da pomognes nemoj ni da postas
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri