[savet]

Započeo VANDAL93, Mart 21, 2012, 15:23:55 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Zanima me jedna stvar ja sam u MTA napravio neke objekte tocnije PD i kad ga ubacim na GF sve se ljepo vidi i dobro je e a sad sam uzo jedan server vec gotov i iso sam ga editovat i sve sam sredio ali mi neke objekte od frenda kaj je mapo i od mene neke objekte pokazuje a druge mi ne pokazuje.. nije izbacio nikakav warning u vezi tih objekata niti nista a ne pokazuje mi ih. Molim vas pomoc.. Unaprjed fala

kaj je s glavom? da pismen sam.

jesi ubacio pod OnGameModeInit te objekte  :D

Citat: mexo poslato Mart 21, 2012, 15:26:51 POSLE PODNE
Jesi ti pismen ?
Prijava smodu
Nisi sve objekte stavio pod OnGameModeInit
Mapam besplatno!

ma jesam sve jedan ispod drugog i neke oce citat neke ne.. jel moguce da je previse objekata... nez kolko ih stane bez streamera..

objekata moze stati koliko oces jel preko kucnog servera to provjeravas ili preko hostovanog i da koji mod si editovao?

provjeravam preko kucnog ali ni na hostu ga nema.. ma prvo sam edito od frenda jedan a sada editam balkan mafia

cuj, kao prvo pogrjesio si pdf...

drugo , previse objekata koristis...
samp ima limit objekata na neznam tocno koliko
Respect: $--L84S--$, ναηιâ,,"â,,"α , BloodMaster , LuxZillo, Don_Sergio, ExtremePower, Gotti747, Gagi_

pa rekli su mi da to moram tu pitat jer sam pito pod samp pitanaj i rekli su da moram tu.. aha to sam i mislio.. jebe me ovaj streamer koji sam imo jel mi moze neko dat link da skinem neki dobar da ga stavim..