Srednja skola??

Započeo SARMA, Mart 03, 2010, 15:39:00 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 7 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Nik Delgad poslato Jun 30, 2010, 00:02:03 PRE PODNE
Dino pa ti u končaru, nisam to znao. :P Meni tamo buraz išo tam. A i ja idem u Teslu i pao jedan predmet(idem na popravni) i ne idem u končar. :PPP Ak učiš nećeš past teslu. :D

Dinko,ne dino -.-

Koncar u srcu,imali smo frajera iz tesle,jednom pao u tesli,drugi put se ispiso,doso nama i ispiso se zbog previse neopravdanih xD.

xD ja primljen u Elektro tehnicku smjer tehnicar elektronike xD

Citat: dinkO14 poslato Jun 30, 2010, 00:16:03 PRE PODNE
Dino pa ti u končaru, nisam to znao. :P Meni tamo buraz išo tam. A i ja idem u Teslu i pao jedan predmet(idem na popravni) i ne idem u končar. :PPP Ak učiš nećeš past teslu. :D

Dinko,ne dino -.-

Koncar u srcu,imali smo frajera iz tesle,jednom pao u tesli,drugi put se ispiso,doso nama i ispiso se zbog previse neopravdanih xD.
Sry malo sam prebrzo pisao pa fulao. :P Ma Končar je dobra škola, na praksi $$ <3

Citat: [Ed!max]eCl!pSe poslato Jun 30, 2010, 00:35:22 PRE PODNE
xD ja primljen u Elektrotehnicku smjer tehnicar za elektroniku xD
U kojem gradu?? Ja sam isto primljen u to u Split-u.

Citat: Nik Delgad poslato Jun 30, 2010, 01:33:03 PRE PODNE

Dinko,ne dino -.-

Sry malo sam prebrzo pisao pa fulao. :P Ma Končar je dobra škola, na praksi $$ <3

Ma lol,moras ic kod njih u skolu na praksu i nedobijas nikakve pare -.-

Kad smo kod toga ja sam na praksi sad, zakon nam je internet 20mb/ps zakonn, mozda i dobijemo kakve pare a uglavnom se nalazim pored 50 racunala i 1000 komponenti od grafičkih do procesora... ko da se igras u ducanu :)

Zvuci kao raj  :)

O meni:
    Geek, gamer, i internet freak :) , bavim se web-designom, umjetnoscu, game developmentom.

Mape:
    Tutoriali: [/list]

Inace mogu ti reci da se tako i osjecam, "informaticki raj" nego inace uspjesna firma kod nas je to www.clab.hr

Citat: dinkO14 poslato Jun 30, 2010, 09:22:52 PRE PODNE
    Citat: Nik Delgad poslato Jun 30, 2010, 01:33:03 PRE PODNE

Dinko,ne dino -.-

Ma lol,moras ic kod njih u skolu na praksu i nedobijas nikakve pare -.-
    Pa meni buraz išo na praku tamo u školi dobio 4000kn. :)

evo meni ce sad razultati da vidim jesam upo ili ne

nastoe

Ide itko od vas u zeljeznicku smjer: Racunalni tehnicar z ZG na glavnom kolodvoru, ako ide ici ce samnom ja cu sad 3. pa tak da znam

Moj frend ide u zeljeznicku nezz koji smjer bum ga pito

Citat: Nik Delgad poslato Jun 30, 2010, 13:54:50 POSLE PODNE

Koje godine  :D?Bas je u skoli imo praksu?

Citat: dinkO14 poslato Jun 30, 2010, 14:09:01 POSLE PODNE
    Citat: Nik Delgad poslato Jun 30, 2010, 13:54:50 POSLE PODNE

Koje godine  :D?Bas je u skoli imo praksu?
    Da tamo u končaru baš prasku imao. Pa prošle godine znači 2009(Ljeto). :) 3 razred je bio. Znam da je moro imat dnevnik rada znači bila je praksa.
    Poslednja Izmena: Jun 30, 2010, 15:19:31 POSLE PODNE od Nik Delgad