[POMOC] Stalno moram Praviti novi ACC!

Započeo Casso [ Jancezz ], Mart 16, 2012, 22:04:18 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Pozz, Imam malo veci problem za sad na kucnom serveru ali se plasim da ce problem biti i kad predjem na Hosting.
Koristim Editovar Revens, ali imam problema stalno kad ulazim u server moram ponovo da se registrujem :/ nemogu sebi ni admina ni nis dati jer kad izadjem sa servera odma mi to sve nestane i sve od pocetka, pravim novi acc. Molio bih vas ako neko zna u cemu je problem, neka mi ga objasni "Hvala".

Jel imaÅ¡ u scriptfiles folder "Users" (ja mislim da se tako zove u Raevensu)? Ako nemaÅ¡ napravi ga.  :)
Ne igram SA:MP vise..

Citat: Sineša poslato Mart 16, 2012, 22:28:46 POSLE PODNE
Jel imaÅ¡ u scriptfiles folder "Users" (ja mislim da se tako zove u Raevensu)? Ako nemaÅ¡ napravi ga.  :)

Imam i pise moje ime i kad odem relog ponovo treba da se registrujem :/ nezz sta je to xD

provjeri pri loginu da li imas za tutorial napravljeno da je prosao ili nije.

Hmmm...
da nije mozda do spremanja u file,pa ako ti nista ne spremi/ocita onda ti pokaze na sve na 0

Citat: Claude_ poslato Mart 16, 2012, 22:56:26 POSLE PODNE
provjeri pri loginu da li imas za tutorial napravljeno da je prosao ili nije.

Tu nije problem proverio sam :/

Citat: |W| Seagalâ,,¢ poslato Mart 16, 2012, 23:00:05 POSLE PODNE
Hmmm...
da nije mozda do spremanja u file,pa ako ti nista ne spremi/ocita onda ti pokaze na sve na 0

Neznam ali imam sve kako treba gledao sam i na Revensu i na Mod Editanom RaZor-u, sve je isto :/ neznam do cega je problem :/

Vegas.

Ovo se i meni desavalo, koristim acc neko vrijeme, pokusam uci na server kaze netacna lozinka... Onda sam otisao i Users i vidio kako su mi se od ACC-a napravili .ini file-ovi, pokusao sam izbrisat ali ne vrjedi..

Kad odes off ti ostane u foledru "User" Tvoji nick ?? ono di pise sve o korisniku...

Citat: Antonio Marjanovic - [ CH ] Antunovic poslato Mart 24, 2012, 16:23:19 POSLE PODNE
Kad odes off ti ostane u foledru "User" Tvoji nick ?? ono di pise sve o korisniku...

Kada napravish novi nalog sacuva ti se u Scriptfiles - Users tamo napravi novi Text Dokument i tamo su sve informacije tamo mozesh da sebi das Ownera itd. ;) ali ja sam vec resio moj problem pa mozete Lock Temu :D Hvala svima na pomoci ;)