Wazzub [kako zaraditi novac]

Započeo Puma, Mart 16, 2012, 20:31:53 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Puma

//google ne stavlja na konkurenciju oznaku nezeljene poste, vec na siteove koji su sumnjivi!
Poslednja Izmena: Mart 16, 2012, 23:13:17 POSLE PODNE od Dude

nisam procito ni 2 reda vec nevjerujem
Respect: $--L84S--$, ναηιâ,,"â,,"α , BloodMaster , LuxZillo, Don_Sergio, ExtremePower, Gotti747, Gagi_

Mozda je i istina jer je ovo KGB reklamirao na svojim serverima tj mislim da je bilo u panelu kada sam imao,a i sta fali?
Oni 50% sebi 50% nama jer tesko je njima bas razviti jaku stranicu,pored facebooka i twittera te slicni sranja..
[/center]

Vegas.

Citat: [JG]Crni Zvuk poslato Mart 16, 2012, 21:05:41 POSLE PODNE
Mozda je i istina jer je ovo KGB reklamirao na svojim serverima tj mislim da je bilo u panelu kada sam imao,a i sta fali?
Oni 50% sebi 50% nama jer tesko je njima bas razviti jaku stranicu,pored facebooka i twittera te slicni sranja..
Mozda oni i budu davali korisnicima, ali bas cemo mi znati koliko su oni zaradili... Oni nam mogu dati i 40-30-20-10 % a mi cemo misliti da je to 50% ...

ma bas ce uspjeti, google je jedini uspio je isplacuje zaradu i to redovno, nikad kasnije od 25-og u mjesecu... ostali uvijek imaju problema...

osobito ce ovakva kikiriki firma uspjeti... niti facebook nije uspio sa svojim oglasivackim pothvatima...

prestanite ovdje takve gluposti reklamirati!