[Pomoc] MTA Map editor, blokira se

Započeo ★dknez15★, Mart 14, 2012, 15:08:48 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Evo ovako, ima 3-4 mjeseca bio sam install mta i valjalo je i mappiro sam itd... Ali u ponedljak udje stavim map editor i cekam po sata dok se puni i nis blokirose, instaliram novi update MTA 1.3 i isto nece, ja neznam u cemu je stvar, ako mi mozete pomoci, ili moram oborit system...  :'(  ;D

"Religija je samo iluzorno sunce koje se kreće oko čovjeka dotle dok se on ne kreće oko sebe samoga." - Karl Marx

"Nije glu.p onaj koji nezna da cita, nego onaj koji povjeruje u sve sto procita." - Ivo Andrić

pa valjda neko zna, sta se desava, ako ne onda nis, lockajte ovo

"Religija je samo iluzorno sunce koje se kreće oko čovjeka dotle dok se on ne kreće oko sebe samoga." - Karl Marx

"Nije glu.p onaj koji nezna da cita, nego onaj koji povjeruje u sve sto procita." - Ivo Andrić

pa gdje se blokiro kada ga ukljucis?,kada kliknes na map editor? kada

da, i to cekam i sve, ostavim ga dok rucam i sve i nece ali kad mram mis, mrda se, pa nece da se load...
neznam mozda je do kompa, ionako sutra cu oborit system :)  :'(

evo oborio sam system i sve i opet i se zaledi, ocu reci da pise server nes... i tako cjelo vrjeme i nis...

moze lock rjesio sam

Reinstall ga ili skini neku stariju verziju,po meni su bolje ..