Cro Cop vs Ray Sefo

Započeo MT3 bolinx, Mart 09, 2012, 20:45:33 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Hrvatski navijači nakon 12 godina imaju priliku gledati borbu Mirka Filipovića u Hrvatskoj, a glavnu borbu kick-boks spektakla 'Final Fight' u Areni uživo će prenositi Nova TV i Gol.hr.

Hrvatski navijači nakon 12 godina imaju priliku gledati borbu Mirka Filipovića u Hrvatskoj, a glavnu borbu kick-boks spektakla 'Final Fight' u
Areni uživo će prenositi Nova TV i Gol.hr. Nakon osam godina na vrhu svjetske slobodne borbe, Mirko Filipović se odlučio vratiti svojoj prvoj ljubavi - kick boksu.
Ova hrvatska sportska ikona će 10. ožujka na priredbi Final Fight prvi put nastupiti pred svojom publikom otkad je postao borilačka super zvijezda.

Cro Cop je oduvijek isticao da je njegova najveća želja zahvaliti se vjernim navijačima sjajnim nastupom u gradu u kojem živi. Sada ima priliku ostvariti svoju
veliku želju, ali i zadovoljiti sve one koji ga nikada prije nisu imali prilike pogledati uživo. Mirko Filipović se vraća i najavljuje novu stranicu u svojoj briljantnoj
karijeri. Spektakl pod nazivom 'Final Fight' bit će kruna dosadašnjeg dijela karijere koja će vrlo vjerojatno nastaviti i nakon Arene. Protivnik će mu biti legendarni
K-1 borac Ray Sefo. ''To je jedan velikan ovog sporta, jedno od najvećih imena koje se pojavilo u svijetu K-1. Bit će sigurno atraktivna i zanimljiva borba', poručio je
Cro Cop za Novu TV.

Evo komentirajte ;) nadam se da ce ga Mirko porazit  8)
[/b]
Poslednja Izmena: Mart 09, 2012, 21:01:54 POSLE PODNE od Cook

Dosta je gubio u posljednje vrijeme ali nadam se da će ovo biti povratnička pobjeda , sretno Mirko !

Sutra, znaci SUBOTA 22:00h  8)
Poslednja Izmena: Mart 09, 2012, 21:02:44 POSLE PODNE od Cook

Iz BiH sam, ali sam prije trenirao kick-box, i moj idol je bio Cro Cop! Sutra sam uz njega, pa barem i izgubio! SRETNO MIRKO!  ;)

Još malo, al mislim da će naš Mirko to dobiti makar Ray ima veću snagu al' nema tehniku udaranja, samo maše tim rukama..

Ništa, sretno Mirko ..
Mapam besplatno!

Citat: Windfaker poslato Mart 09, 2012, 21:58:29 POSLE PODNE
Još malo, al mislim da će naš Mirko to dobiti makar Ray ima veću snagu al' nema tehniku udaranja, samo maše tim rukama..

Ništa, sretno Mirko ..

Jak je Sefo, kao sta Mirko kaze "ima top u ruci"

imo sam karte za gledanje al sam ih prodo :D

rade cu gledat sa drustvom na tv-u nego tamo sam ko idiot bit -.-

btw

nek mu je sa srecom
Respect: $--L84S--$, ναηιâ,,"â,,"α , BloodMaster , LuxZillo, Don_Sergio, ExtremePower, Gotti747, Gagi_

Volio bih da pobjedi Mirko, ali bojim se da će ga Sefo nokautirati posto je bio dosta samouvjeren a i gledao sam njegove borbe.Mirko Sretno!

Ima da ga Sejfo raspendreci xDDD hahahahah "Sejfo"

Balkan Ulice RPG opis servera: Click

-Tutorial za mijesanje ID-ova na vozilima: Click

MIRKO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  ;)