[POMOC]Mapanje u grupi

Započeo JONY, Mart 08, 2012, 20:15:17 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Jel ko zna kako cemo u mta naprimer ja i moj drug da zajedno mapamo jer sam to vec video da ljudi rade ali mi nije jasno
ako neko zna da pojasni.plsss

Vegas.

Ja koliko znam to nemoze, sumnjam..

Nemoze to brate !!

.::USKORO ! Novi SAMP RolePlay Server ::.

Ne lupajte gluposti da nemoze kada moze evo ti FS ja je koristim zadovoljan sam INGAME MAPAS KLIK:D
[[/center]
DgL <3
Otisao s Foruma zz

Citat: ¢fgâ,,¢'87 poslato Mart 15, 2012, 18:43:10 POSLE PODNE
Ne lupajte [cenzura]osti da nemoze kada moze evo ti FS ja je koristim zadovoljan sam INGAME MAPAS KLIK:D

Koja komanda za mappanje ?

Komanda je /object  ;)-.-

Pojavi ti se dialog i mapas :)
Poslednja Izmena: Mart 15, 2012, 19:03:40 POSLE PODNE od ¢fg™'87
[[/center]
DgL <3
Otisao s Foruma zz

Ne lupajte [cenzura]osti da nemoze kada moze evo ti FS ja je koristim zadovoljan sam INGAME MAPAS KLIK:D

Dobra je to FS! samo on pita kako da mapa sa frendom preko MTA! ne in game na samp serveru :D

E moj biseru -.-'''

@OT: Ne možeš mapati u timu tj. sa frendovima. Imate temu Pomoć svim maperima, što tu ne pitate ? -.-
Poslednja Izmena: Mart 15, 2012, 20:41:07 POSLE PODNE od ^Fo[X]oN^

lol nisam citao sta je napisao xD cuj mta dvojica da mapaju nisam cuo veci biser hahaah  :D
[[/center]
DgL <3
Otisao s Foruma zz

Svi ste vi biseri. MTA je multiplayer mod a map editor je običan gamemode unutar MTA. U MTA se MOŽE mapa u dvoje ili čak više(ja sam osobno mapao neke race mape sa više ljudi). Ali očito i dalje neki misle da je MTA samo map editor. Još jednom ponavljam, u MTA se može mapat sa više igrača! Možda se pitate kako e pa ja neću reć. Jer nemate respecta prema onome što je MTA napravio.
Poslednja Izmena: Mart 15, 2012, 22:36:14 POSLE PODNE od Nik Delgad

Citat: Nik Delgad poslato Mart 15, 2012, 22:35:29 POSLE PODNE
Svi ste vi biseri. MTA je multiplayer mod a map editor je običan gamemode unutar MTA. U MTA se MOŽE mapa u dvoje ili čak više(ja sam osobno mapao neke race mape sa više ljudi). Ali očito i dalje neki misle da je MTA samo map editor. Još jednom ponavljam, u MTA se može mapat sa više igrača! Možda se pitate kako e pa ja neću reć. Jer nemate respecta prema onome što je MTA napravio.

Nikad nista lose za MTA nisam reko.. Ajde mi na PM objasni kako to sve ide

Imate MTA wiki proučite kako se diže server pa ćete saznat kako se mapa sa više ljudi.

Jao brt zivotami to nisam znao :S moram to skontat hvala sto si rekao  :D :D :D to je prejebeno
[[/center]
DgL <3
Otisao s Foruma zz

Citat: Nik Delgad poslato Mart 15, 2012, 23:06:12 POSLE PODNE
Imate MTA wiki proučite kako se diže server pa ćete saznat kako se mapa sa više ljudi.
A daj ako ti nije tesko reci, reci plss. Evo mucim se vec 2 h za to... :'(

Ja skonto vec hehehe pokreno sam  ;)
[[/center]
DgL <3
Otisao s Foruma zz