Srv4Free

Započeo srv4free, Mart 07, 2012, 23:38:23 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Dragi članovi ovog foruma,

Želim vas obavijestiti da je otvorena stranica pod imenom Srv4Free.
Srv4Free u suradnji sa jednim hostingom je omogućio besplatne samp servere. Ukoliko korisnik ispuni potrebne uvjete ima pravo se prijaviti za besplatan samp server.
TakoÄ'er uskoro će se otvoriti i besplatan web hosting i u ponudu će doći i neke druge igre.
Za više detalja posjetite http://www.srv4free.com

Hvala,
Lijep pozdrav :)

Sergio_Don

Ja dajem free servere, nemas nikakvih uvjeta samo mi posaljes na pm email ime i prezime i u roku 1 h dobis server

Citat: [BURPG] Don_Sergio poslato Mart 07, 2012, 23:42:16 POSLE PODNE
Ja dajem free servere, nemas nikakvih uvjeta samo mi posaljes na pm email ime i prezime i u roku 1 h dobis server
Onda otvori svoju temu ;)

Citat: srv4free poslato Mart 07, 2012, 23:43:08 POSLE PODNE

dobro si mu reka!
Trazim Skriptera! Nagrada Head Admin

Sergio_Don

Citat: srv4free poslato Mart 07, 2012, 23:43:08 POSLE PODNE
Nema potrebe djelim samo 100 servera, a kod tebe je to sigurno drugacije, ti ciljas na veliko :) Uzivaj

Don_Sergio ti si ljubomoran na njega! Dobor ti dajes 100 server imas svoju temu ne moras sad ode svoje reklamirat
Trazim Skriptera! Nagrada Head Admin

ricken

Citat: Tong1950Po poslato Mart 07, 2012, 23:55:25 POSLE PODNE
Don_Sergio ti si ljubomoran na njega! Dobor ti dajes 100 server imas svoju temu ne moras sad ode svoje reklamirat
Sto bi to covijek bio ljubomoran omg ?

Begii

Siniša koliko traju ? Pusti ove ljubomorne duše.

Citat: - Fyers poslato Mart 08, 2012, 08:58:48 PRE PODNE
Siniša koliko traju ? Pusti ove ljubomorne duše.
Koliko traju? Traju onoliko koliko se trudite poštivati uvjete. Uvjeti za održavanje servera će biti uskoro na forumu :)

Jel može i domen sa WebHostom molim vas?

Real-Life Informacije

Ime: Slaven
Prezime: Durić
Omiljeni klub: Barcelona
Zanimanje: Učenik
Pol: Muško
Zemlja: Republika Srpska

BAR Informacije

Status: Owner
Forum:  Coming Soon!            
IP: Coming Soon!
Mode: RolePlay
Version: v1.0.0
Finished: 60%

Trenutno nemamo u planu dijeliti besplatne domene, ali će se moći kupiti po veoma niskim cijenama :)

Ma ja mislim da je to cista glupost.Kao neko pravilo moras imat najmanje 3 dana provedena na forumu da dobijes..A neki likovi su dobili a nemaju 3 dana provedenih..Mislim da je to cista laz.A i nema smisla to sto radis

Objašnjenje piše na forumu ;)
Ali evo napisati ću ga i ovdje, poÅ¡to su ti korisnici doÅ¡li meÄ'u prvima gdje joÅ¡ nisu bili dobro postavljeni uvjeti za prijave njih trojica su uspjeli dobiti server odnosno dvojica jer se treći nije joÅ¡ javio. Kada bi davali odma server, misliÅ¡ da ne bi bi bilo duplih računa ili neÅ¡to trećeg, ovako ću se ja u ta 3 dana uvjerit jel netko zaslužuje server ili ne jer naravno neće moći svi imati besplatni. TakoÄ'er kako bi i zadržali server imate uvjete koji su napisani na forumu. Ne prisiljavam nikoga da doÄ'e na forum, to je njegova slobodna volja i može sam odlučiti hoće li doći ili neće...

Hmm,a sta je svrha toga ?

Da omogućimo članovima besplatne servere koji i nisu baš u financijskoj mogućnosti ili jednostavno žele testirati skriptu/mod kako će im raditi na hostu...