Prodaja Extrem Host!

Započeo Sergio_Don, Mart 06, 2012, 23:46:34 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Sergio_Don

Zeli neko kupiti Extrem Host ?
Ponude PM Molim
Dobijete instalirani gpanel,mjesec dana placenu masinu i gpanel, domenu i web host

Jesam bio rekao da ces odustati, tako se i desilo a ti si me napadao i skrecao mi paznju..
Srecno sa prodajom!  :)
Poslednja Izmena: Mart 06, 2012, 23:59:50 POSLE PODNE od [LH]Prozivka

Sergio_Don

Citat: [LH]Prozivka poslato Mart 06, 2012, 23:59:40 POSLE PODNE
Jesam bio rekao da ces odustati, tako se i desilo a ti si me napadao i skrecao mi paznju..
Srecno sa prodajom!  :)
Cek malo ko je naveo da cu odustati?
Napisao sam da prodajem, ako ce neko kupiti prodat cu ako ne ostajem i radim dalje :)

Sto odustajes---ex kad bi ja imao host---gpanel i ta sranja :D TO SU SAMO SNOVI mozda postanu istiniti ali ovako jos kad imam 13 godina NeCe
Dodjite na moj DownTown CS 1.6 server 188.138.95.26:29999
Minecraft 178.149.34.146
TeamSpeak 3 178.149.34.146

Sergio_Don

Citat: FD G0]D link=topic=39913.msg299518#msg299518 date=1331076885]
Sto odustajes---ex kad bi ja imao host---gpanel i ta sranja :D TO SU SAMO SNOVI mozda postanu istiniti ali ovako jos kad imam 13 godina NeCe
Ma ne odustajem, ako mozda neko zeli kupiti rado bi prodao jer sam si zazelio iphone 4s :)

:D :D :D :D :D Steta sto nemogu nac onu temu gde sam za tvoj host fino napisao da je zajebancija a za tebe da si djete koje nezna sta hoce...Ni u cemu ne istrajes dovoljno dugo a sve 'oces...Ovo je samo jos jedan doaz toga.  :D :D :D :D :D

-I da,pricaj nekom drugom da ne odustajes..."ne odustajem ali ipak prodajem" -gdje je tu logika.
Ne igram SA:MP vise..

Citat: Sinesha poslato Mart 07, 2012, 06:57:28 PRE PODNE
:D :D :D :D :D Steta sto nemogu nac onu temu gde sam za tvoj host fino napisao da je zajebancija a za tebe da si djete koje nezna sta hoce...Ni u cemu ne istrajes dovoljno dugo a sve 'oces...Ovo je samo jos jedan doaz toga.  :D :D :D :D :D

-I da,pricaj nekom drugom da ne odustajes..."ne odustajem ali ipak prodajem" -gdje je tu logika.
Hehehe, pusti dijete je to.

Pa jebiga dete sam ali pametno :D ima mozak  ::)
Dodjite na moj DownTown CS 1.6 server 188.138.95.26:29999
Minecraft 178.149.34.146
TeamSpeak 3 178.149.34.146

Citat: [BG] PaKy poslato Mart 07, 2012, 08:45:45 PRE PODNE

Pa sta onda..
To je njegovo i ima pravo raditi sta hoce sa tim.
Jel pise negdje da nesmije to napraviti?
Pustite covjeka da radi sta hoce sa tim.
Sta onda sta je reko da ne odustaje,covjek je promjenio planove.
I ljepo je napiso da prodaje jer si zeli kupit iphone 4s.

Sergio_Don

Citat: BΘrEk poslato Mart 07, 2012, 11:36:21 PRE PODNE
Citat: [BG] PaKy poslato Mart 07, 2012, 08:45:45 PRE PODNE

Pa sta onda..
To je njegovo i ima pravo raditi sta hoce sa tim.
Jel pise negdje da nesmije to napraviti?
Pustite covjeka da radi sta hoce sa tim.
Sta onda sta je reko da ne odustaje,covjek je promjenio planove.
I ljepo je napiso da prodaje jer si zeli kupit iphone 4s.

Lijepo si to rekao!
Ja ovde nisam vas pitao za misljenje nego sam napisao da prodajem!
Moderator moze lock ovo dolazi do svadje:)

O kakvoj je masini rijec (konfiguracija)? Jer bez takve informacije se ponuda ne moze ni dat'...
Citat: Originally Posted by WackoX
Originally Posted by WackoX
If i steal a television at a store, am i still legal if i put a sign on it saying "COPYRIGHT © ELECTRONIC STORE"?

Car :D...

Sergio_Don

Citat: tenkaloni poslato Mart 07, 2012, 12:49:21 POSLE PODNE
O kakvoj je masini rijec (konfiguracija)? Jer bez takve informacije se ponuda ne moze ni dat'...
AMD Athlon 64 X2 5600+
RAM4x 1024 MB DDR2-667 PC-5300 RAM
Hard disks 2x 400 GB SATA HDD (Software-RAID 1)
NIC100 MBit
TrafficUnlimited*