Ime kompa

Započeo zglj, Mart 03, 2012, 03:21:07 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Gde da promenim ime kompa??  ???

hocu da promenim ime koje sam stavio kada sam ins windows.. ???
Poslednja Izmena: Mart 03, 2012, 03:23:30 PRE PODNE od zglj

Begii

Udjes u My Computer , na praznu površinu desni klik, zatim Properties i onda gore imas Computer Name.

Tako ti se nece promjenit ime isto ce ti biti.
[[/center]
DgL <3
Otisao s Foruma zz

cook nece ti tako promjenit et to tako stavi i compile mod vidjeces ono ime da ti je isto sto i bilo.
[[/center]
DgL <3
Otisao s Foruma zz

Citat: ¢fgâ,,¢'87 poslato Mart 03, 2012, 14:38:22 POSLE PODNE
cook nece ti tako promjenit et to tako stavi i compile mod vidjeces ono ime da ti je isto sto i bilo.

Wtf,compile ?

Server IP: 193.192.58.82:7782
Forum: www.balkan-underline.info

Nece ti ni tako et probaj promjenit pa compile mod  8)
[[/center]
DgL <3
Otisao s Foruma zz

Citat: ¢fgâ,,¢'87 poslato Mart 03, 2012, 14:38:22 POSLE PODNE

Jel se bodes ti? Kakav mod ?
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

Oj lika pa ovo ime kada ti eror izbaci

C:\Documents and Settings\/(OVO OVDJE DA PROMJENIS KONTAS SAD)kk\Desktop\rpmodbA\filterscripts\evotune.pwn(36) : error 017: undefined symbol "PlayerInfo"
[[/center]
DgL <3
Otisao s Foruma zz

Citat: ¢fgâ,,¢'87 poslato Mart 03, 2012, 15:35:46 POSLE PODNE
Oj lika pa ovo ime kada ti eror izbaci

C:\Documents and Settings\/(OVO OVDJE DA PROMJENIS KONTAS SAD)kk\Desktop\rpmodbA\filterscripts\evotune.pwn(36) : error 017: undefined symbol "PlayerInfo"

Jel se drogiras ti malo od jutros a ?
Ako ne vidis hoce da promeni ime kompa a ne u modu, nema veze sa pawnom !  ::)
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

to ti se mjenja  local disk Documents and Settings ima tu folder i promeni se.
Poslednja Izmena: Mart 03, 2012, 16:11:38 POSLE PODNE od ¢fg™'87
[[/center]
DgL <3
Otisao s Foruma zz

Koju vi drogu sada koristie nema ovo veze sa SA:MP omg jel vam ona cigara od SA:MPa usla u RL pa se ovako ponasate LOOL

Citat: mexo poslato Mart 03, 2012, 16:09:30 POSLE PODNE
Koju vi drogu sada koristie nema ovo veze sa SA:MP omg jel vam ona cigara od SA:MPa usla u RL pa se ovako ponasate LOOL
HAHAHAHHAhahhahaahahhahhaahahhaahhahahahahahahhahahahahahahhaah BOG