[GAMEMOD]LifeStyle

Započeo MT3 bolinx, Mart 01, 2012, 22:50:57 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Super GM samo kad ga stavim na host stalno pada......Kad izadje igrac iz igre ili slicono.....Nzm zasto ako je neko imao isti ili slican Problem pls pomozite mi da ga se resim !! :'(

Boris Spice

jos malo se potrudi rijesit sve i 10 :D

sch

*

Dobar mod,poslužiće. :D
Pawn Scripting Arbaiter
Willfried Schafer

Eagle Luka

Nzm sta je sa vam ali meni odlicno radi na hostovanom serveru,a gde je naso ovu pesmu na kojo stranici nece mi pusta sa youtube pesme

Lepo si ti to uradio.... Al da ispadnes tolika picka da mi damo pare i ti objavis skriptu msm stvarno.... Mozda dodjem u posetu tu kod tebe pa se vidimo milan ima neku babu i dedu u glini al je to usputna stanica pa se mozda vidimo :)

Pa reci adresu :)
Ako si tolki baja

Hahahaha,  >:(

Samo stanete u parku u Petrinji, pa da vam malo pokazem kako skakucem?  8) To vam je uz put, taman

mhm opasno opasno nema sta :) Ispalio si nas bas... aj z nmg vise da te slusam

Citat: Fica :) poslato Mart 06, 2012, 22:30:25 POSLE PODNE
mhm opasno opasno nema sta :) Ispalio si nas bas... aj z nmg vise da te slusam

Odbio si sve sta sam ti na skype napiso, nemas se pravo vise zalit!   :-*

EDIT: ispricavam  se na off topicu
Poslednja Izmena: Mart 06, 2012, 22:33:12 POSLE PODNE od Cook

Quilound_Williams

ljudi non stop kad neko udje i izadje sa servera on se gasi pa ga moram restart ja mislim da je to do plugin stremera al nisam siguran znal ko

da da to je probelm koji nije znao matija da resi  :o

Mod kao mod je extra...Bagovi nisu tolko neresivi...Ali jedan od najvecih problema koje vidim da muce pola ljudi ovde je to kad neko izadje sa servera ili nekog ban ili tako nesto slicno... Ne znam do cega je to ali nije zanimljivo taman se skupe igraci neko izadje padne server pa restart i tkao stalno...Ako moze neko to da popravi pa neka baci link za nas koji ne znamo to da resimo...

Punissher

Razlog gasenja servera pokusao sam obicni CL nista se ne gasi a ovaj kao PADAVCAR