Pozdrav raja

Započeo Dady, Februar 28, 2010, 08:56:19 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Ja sam Daniel imam 19 godina, igram na GFu. Živio sam dugo u Bosni (Žepču), evo prije par mjeseci se preselio u mjesto blizu Zagreba. Zabavno mi je igrat SA-MP (al' neke servere koji valjaju), imam volju za naučit skriptat pa sam eto i ovdje onda došo. U skriptanje se razumijem ko krava u latinski ali eto nadam se da ću naučit uz vas nešto. Eto ako vas još šta zanima pitajte ovdje ili na PM.

POZDRAV  ;)

Dobrodosao Daniele... nadam se da ces nauciti da skriptas veoma brzo

Citat: Zan Mandic
Mi smo ovdje radi zabave, zabave ne samo nas nego i svih igrača koji igraju na našem serveru, zato nemojte banati ako vam neto kaže njube, cheateru ili tako nesta. Budite UZORNI, budite kao gns ili trmka.
|Head Admin svih CH CS servera | SAMP DM Administrator | CS Forum Administrator | SAMP Forum GMOD | CH CS Klan Leader ( Steam i Non Steam |

Lamine Diarra

r4z0r

Dobrodosao , postuj pravila ..

U.S.A

Dobrodoso,postuj pravila i uzivaj.

M-Gun

Citat: Trmka poslato Februar 28, 2010, 08:58:01 PRE PODNE
Dobrodosao Daniele... nadam se da ces nauciti da skriptas veoma brzo

Citat: Mr. T poslato Februar 28, 2010, 08:56:19 PRE PODNE
Ja sam Daniel imam 19 godina, igram na GFu. Živio sam dugo u Bosni (Žepču), evo prije par mjeseci se preselio u mjesto blizu Zagreba. Zabavno mi je igrat SA-MP (al' neke servere koji valjaju), imam volju za naučit skriptat pa sam eto i ovdje onda došo. U skriptanje se razumijem ko krava u latinski ali eto nadam se da ću naučit uz vas nešto. Eto ako vas još šta zanima pitajte ovdje ili na PM.

POZDRAV  ;)
Pozdrav Danijele, ja sam onaj Baja, Baja_Morales....Al vise ne igram na GF-u nego na DN-u :D

Citat: JoeBullet v2.1
Ljudi, u skripti najvaznije vam koliko vam mod ima redaka/linija nije o cemu se radi, nego samo linije, ako vam mod ima vise linija bit ce vam i bolji!

matemandbrnaze742