[Pomoc] Error na svim GameModima

Započeo [The:Siky], Februar 25, 2012, 13:19:36 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:Sve skripte sam probao uvek isto
Detaljan opis problema:Uvek mi izbacuje taj isti error "utils" a neznam kako da to sredim al na svim Gmodovima
Dio skripte:
C:\DOCUME~1\PAPI~2.PAP\Desktop\razorrp.pwn(452) : fatal error 100: cannot read from file: "utils"

Compilation aborted.Pawn compiler 3.2.3664 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

1 Error.

Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):
Poslednja Izmena: Februar 25, 2012, 13:19:50 POSLE PODNE od [The:Siky]

pa fali ti include utils
skini ga i stavi u pawno/includes

pa ne fali mi ima ga u pawno/include
a i probao sam da ga skinem sa neta utils.inc i ubacio ga u pawno/include i ne radi  :'(

Meni se dogodi ova greska, sta da radim???

C:\Users\Uroš\Desktop\TDM\gamemodes\CGTDM.pwn(3) : fatal error 100: cannot read from file: "zcmd"

Compilation aborted.Pawn compiler 3.2.3664 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

1 Error.

Citat: [The:Siky] poslato Februar 25, 2012, 13:22:02 POSLE PODNE
pa ne fali mi ima ga u pawno/include
a i probao sam da ga skinem sa neta utils.inc i ubacio ga u pawno/include i ne radi  :'(
onda ako ga imas otvori svoj gamemode sa tim pawnom iz te daototeke i radit ce ti ...
Citat: ypow poslato Februar 25, 2012, 13:24:16 POSLE PODNE
Meni se dogodi ova greska, sta da radim???

C:\Users\Uroš\Desktop\TDM\gamemodes\CGTDM.pwn(3) : fatal error 100: cannot read from file: "zcmd"

1 Error.

vidi da li imas inc ako ga nemas skini ga a ako ga imas u pawno include onda otvori gamemode sa pawno iz te datoteke ...

ricken

Imao sam i ja taj problem to je ako imas vise modova na deskoptu neki se k... pomjesa. Uradi ovako oditi u folder pawno i klikni na ono pawncc i onda otidi u gamodes i complite radi 100%.

Desavalo se to i ranije, nema druge nego ti fali taj include, medjutim desavalo se ako si prebacivao mod sa jedne verzije na drugu, ako si to radio otvori pawno(Od prebacene verzije, nadam se da kapiras) otvori gamemod i compile

ricken

Citat: Blaeks poslato Februar 25, 2012, 14:14:02 POSLE PODNE
Desavalo se to i ranije, nema druge nego ti fali taj include, medjutim desavalo se ako si prebacivao mod sa jedne verzije na drugu, ako si to radio otvori pawno(Od prebacene verzije, nadam se da kapiras) otvori gamemod i compile
Nek uradio ovako kako sa mu ja rekao radit ce mu 100%

I ja sam imao problem isti kao i ti....Uradi kao sto ti je rekao Ricken i sve ce biti u redu ;)
OTISAO SAM SA FORUMA!!!

zb  -samp .com