[pomoc]Kupnja

Započeo Aldin Begovic, Februar 25, 2012, 00:38:25 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

mod:Gf
opis problema:Nemogu nikako da napravim da se moze samo jedan stan kupit !! moze pomoc ?
cod:

CMD:kupistan(playerid,params[])
{
new w[128];
for(new f = 0; f <= Max_Stanova; f++)
SCM(playerid, COLOR_LIGHTRED, "Vi vec posjedujete kucu!");
return 1;
}
{
if(IsPlayerInRangeOfPoint(playerid, 2.0, InfoStan[f][IzlazXStana], InfoStan[f][IzlazYStana], InfoStan[f][IzlazZStana]))
{
if(GetPlayerMoney(playerid) < InfoStan[f][CenaStana]) return SendClientMessage(playerid, -1, "Nemate dovoljno novca.");
if(GetPlayerScore(playerid) < InfoStan[f][LevelStana]) return SendClientMessage(playerid, -1, "Nemate dovoljan level.");
DestroyPickup(InfoStan[f][PickupStana]);
InfoStan[f][PickupStana] = CreatePickup(1239,23, InfoStan[f][IzlazXStana], InfoStan[f][IzlazYStana], InfoStan[f][IzlazZStana]);
format(InfoStan[f][VlasnikStana], 24, "%s", Ime(playerid));
InfoStan[f][StanNaProdaju] = 0; GivePlayerMoney(playerid, -InfoStan[f][CenaStana]);
format(w,sizeof(w),"Kupili ste stan za %i$!",InfoStan[f][CenaStana]);
SendClientMessage(playerid,-1,w);
UpdateStanova(f);
format(LabelStana, sizeof(LabelStana), "{F3FF02}Vlasnik:{FFFFFF}%s\n{F3FF02}Level: {FFFFFF}%i",InfoStan[f][VlasnikStana],InfoStan[f][LevelStana]);
Update3DTextLabelText(InfoStan[f][Label],-1,LabelStana);
return true;
}
}
return true;
}

Snich

Siguran sam da postoji negdje definicija koliko igrac moze posjedovat stanova, ako bude definisano vise, ti stavi sam jedan.

Citat: |FG| Snich poslato Februar 25, 2012, 00:49:49 PRE PODNE
Siguran sam da postoji negdje definicija koliko igrac moze posjedovat stanova, ako bude definisano vise, ti stavi sam jedan.
Nema bgm znaci igrac moze kupit koliko hoce stanova al mzoda mislis sto pise ovo SCM(playerid, COLOR_LIGHTRED, "Vi vec posjedujete kucu!"); ?? jel to ? To sam ja zab izb pravio ja nesto ovako
if(GetPVarInt(playerid, "StanKljuc") != -1
Mozes mi pomoc sta da ubacim da bi ovo radilo tj da bi mogao sam jedan stan imati i da se spawna u njemu :D Hvala
Poslednja Izmena: Februar 25, 2012, 00:57:55 PRE PODNE od Aldin Begovic