[mod]DM moj prvi gm od 0

Započeo Quilound_Williams, Februar 24, 2012, 15:00:52 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Quilound_Williams

Ime GM-a:DM nazovite ga kako ocete  ;D

Vrsta GM-a(RP, DM, FR itd.):DM

Jedinstvenosti GM-a(Unikatne ideje):Nerazumijem ako mislite ko je dosao do ideje ja

Jezik GM-a(Srpski, Hrvatski i slično...):Hrvatski i engleski

Systemi GM-a(Npr. House system pa onda kažete koliko ima kuća i sve tako):pa dm je xD

Izvorni GM(Npr GF, LARP itd.)://

Da bi GM radio, potrebi su slijedeći Pluginsi:sscnaf

Da bi GM radio, potrebi su slijedeći Includsi:a_samp, dini, dudb

Dodatan opis(Koliko ste ga radili dugo, detalji i slično):Pa radio sam ga oko 25 min ovo je moj prvi mod pa nije nis posebno obicni dm spawnujetese sa puskom itd

Server na kojem je GM korišten:nije nigdje koristen

Slike(OBAVEZNO, makar 2):nemam slika doce za koji dan al dm obicni znate sta je dm

Video://

Izradio:ja

Credits(Svi drugi koji su vam pomogli i sl.):vako zahvaljujem se FD G[0]D on mi je pomogao kako da radim mod i to nisam znao kako napravit gm od 0 on mi je pomogao

Download: http://www.2shared.com/file/EaHjCG5g/dm_by_elvis.html
Et ocekuje od mene jos modova kad naucim malo bolje scriptati ovo je moj ulazak sa mappanje u scripteanje naravno i dalje cu nastaviti i mappati :D

axaxa ja sam ti pomogao ali ipak ja radim moj DM do 100% :D
edit: ajojjjjjj pa sta si ti cinio jel si compile :D omg :D :D :D aj nema veze :D
Poslednja Izmena: Februar 24, 2012, 15:18:27 POSLE PODNE od FD G[0]D
Dodjite na moj DownTown CS 1.6 server 188.138.95.26:29999
Minecraft 178.149.34.146
TeamSpeak 3 178.149.34.146

Hvala care! Meni i treba prost GM
svaki koji naÄ'em je rp :P hvala puno 15/10  :-*
gde da naÄ'em te pluginske i inc
Poslednja Izmena: Februar 24, 2012, 15:19:06 POSLE PODNE od АБВГ

Mozda ti mislis da je ovo GM al varas se jer je ovo FS.Posto ti je prvi mod savetujem ti da pogledas tutoriale kako napraviti DM mod.Takodje mozes i na youtube da nadjes dosta korisnih tutoriala,pogledaj i naucices neke osnovne stvari bar se nadam.Takodje ti savetujem da pocnes da ucis da radis sa ovim novim stvarima kao sto su zcmd,sscanf,ysi...sve ces to lako da naucis samo ako imas volju.

Bravo,rijetko tko napravi od 0!!

10/10
Kad jednom pomislis na nekoga,zelis da se vrati,ali neuspijeva ti!!

CH 4 ever!
MTA community

Trazite iskusnog mappera,javite na PM!!

unapred sam ti dao ocenu :P
Nevalja nisi mi dao pluginse i ta sranja...

vlado_plavsic

Bez uvrede ali ovo nije ni za ....Komande  vidim da si kopirao iz GF moda.Vidim 2-3 stvari koje si ti odradio ali nije dovoljno.Ostaces neocenjen od strane mene.Pozdrav

Citat: Vlado_Plavsic aka Plavša poslato Februar 24, 2012, 15:23:34 POSLE PODNE
Bez uvrede ali ovo nije ni za ....Komande  vidim da si kopirao iz GF moda.Vidim 2-3 stvari koje si ti odradio ali nije dovoljno.Ostaces neocenjen od strane mene.Pozdrav
Ajde napravi ti nesto u pawn "programskom" jeziku pa da vidimo sta ti toliko znas...

vlado_plavsic

Citat: [CЯP]joXy_ poslato Februar 24, 2012, 15:41:40 POSLE PODNE
Citat: Vlado_Plavsic aka Plavša poslato Februar 24, 2012, 15:23:34 POSLE PODNE
Ajde napravi ti nesto u pawn "programskom" jeziku pa da vidimo sta ti toliko znas...

Da li sam ja negde gore rekao da ja mozda znam vise od nega ili nesto drugo sto se tice moga rada? Samo sam mu ukazao na ono sto sam zapazio u modu sto i jeste cilj komentarisanja ovakvih tema a ne zapocinjanje svadja.Pozdrav

Quilound_Williams

vako pocetnik sam i moram prvo razgledat itd sada pravim freeroom gm dakle moram prvo malo to da skonam kako sta itd i molim ne vrjedaj te se

vlado_plavsic

Citat: Quilound_Williams poslato Februar 24, 2012, 17:57:22 POSLE PODNE
vako pocetnik sam i moram prvo razgledat itd sada pravim freeroom gm dakle moram prvo malo to da skonam kako sta itd i molim ne vrjedaj te se

To je odlicno,samo se potrudi da koristis novije stvari kao sto su YSI,sscanf,itd itd da kasnije ne bi imao problema oko prelaska sa strcmp na ycmd ili sa dini na y_ini spremanje.Samo pici po pawnu :)

Ja mu pomazem :D elvise meni se uvek obrati za pomoc
Dodjite na moj DownTown CS 1.6 server 188.138.95.26:29999
Minecraft 178.149.34.146
TeamSpeak 3 178.149.34.146

BRAVO za prvi gmod od 0 dobarOCENA 8/10
Poslednja Izmena: Mart 28, 2012, 01:11:28 PRE PODNE od Mr.Gordon