Glavni razgovor #15

Započeo K4[Я]!K3, Februar 23, 2012, 22:11:00 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 11 gostiju pregledaju ovu temu.

Respect: $--L84S--$, ναηιâ,,"â,,"α , BloodMaster , LuxZillo, Don_Sergio, ExtremePower, Gotti747, Gagi_

[quote author=
panameR. link=topic=39032.msg302779#msg302779 date=1331733065]
http://dnevnik.hr/vijesti/tech/fico-i-stojadin-u-akciji-isprobajte-igricu-koju-su-kreirali-hrvati.html
pogledajte ovo igrica je po demo verziji prezakon
[/quote]

Čak i nije loše po traileru, pogotovo zato jer je ta igrica Hrvatskog porijekla (a dosta dobro izgleda). :)

Last nick: Paradox

Jako je lijepo to vidjeti , da se raširi i Hrvatska malo u stvarnju igrica. Ima puno odličnih programera iz Hrvatske koji rade u Google , Microsoft , Facebook , Yahoo itd.

Citat: Joey_ poslato Mart 14, 2012, 15:07:59 POSLE PODNE
[quote author=
panameR. link=topic=39032.msg302779#msg302779 date=1331733065]
http://dnevnik.hr/vijesti/tech/fico-i-stojadin-u-akciji-isprobajte-igricu-koju-su-kreirali-hrvati.html
pogledajte ovo igrica je po demo verziji prezakon

Čak i nije loše po traileru, pogotovo zato jer je ta igrica Hrvatskog porijekla (a dosta dobro izgleda). :)
[/quote]

Meni se svidja igra, i drago mi je da Balkanci ako se tako moze nazvati pocinju sa ovim(nadam se da ce jednog dana sve balkanske zemlje poceti praviti svoje igre,a ne da samo bogatimo ove strance...
[/center]

ako bude se moglo online igrat , no life-at cu na njoj (sala) :D
Respect: $--L84S--$, ναηιâ,,"â,,"α , BloodMaster , LuxZillo, Don_Sergio, ExtremePower, Gotti747, Gagi_

Ova igra je zakon fico/stojadin,upravo sam igrao sada 10 min,prezakon,grafika 10/10  1gb velika!!!
Radim Sljedece!!

Web Dizajn,uredjivanje Foruma,Kategorija,Instalacija SMF,PHPa! : Znanost WebDizajna : 94%

MTA - Mappam,sve vrste,sta se tice cesta,tunela,konstrukcija,zgrada,burgova,ili salon auto/moto/brod! : ZNANOST Mappanja: 98%

Pawno - Prevadjam GameModove,dodajem neke komande,Editovanje,te ostale stvari : ZNANOST Pawn: 35%

GameMode - Ubacujem u GamePanel ,instalacija,i pokretanje servera u najkracem roku : ZNANOST GM : 99%

3KvSi| Web/Pawn/Mta Dizajner!

Citat: 3KvSi| poslato Mart 14, 2012, 19:34:40 POSLE PODNE
Ova igra je zakon fico/stojadin,upravo sam igrao sada 10 min,prezakon,grafika 10/10  1gb velika!!!
Gde da skinem to ? Ne mogu nigde da nadjem

Citat: VinDieseLâ,,¢ poslato Mart 14, 2012, 19:44:35 POSLE PODNE

Dajte mu na PM ako ima neko..
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

http://www.hcl.hr/najave-gas-guzzlers-combat-carnage-212-19.html

je dobra je igra

Citat: [CE]Don Conell poslato Mart 14, 2012, 19:55:26 POSLE PODNE
http://www.hcl.hr/najave-gas-guzzlers-combat-carnage-212-19.html

je dobra je igra

A ti ne vidis ovo iznad ?
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

igram igru ima evo 3 sata i postala mi je dosadna... glupa.. mozda jer je demo :D

Gotti , ta igra je dobra ali nekako kratka :D
Mapam besplatno!