Glavni razgovor #15

Započeo K4[Я]!K3, Februar 23, 2012, 22:11:00 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: ...Hitman... poslato Mart 06, 2012, 21:11:41 POSLE PODNE
Jel' to Paco oped napada ?  :D
uzvraca udarac  :D
XFIRE: marlon30
MSN: [email protected]
E-Mail: [email protected]
Nudim usluge photoshop radova! Javite se!

Begii

Citat: - Fyers poslato Mart 06, 2012, 21:34:27 POSLE PODNE
Paco ga može samo dudlit ;)

najlakse je da se neko vredja preko interneta, a garantujem da u RL pola vas tom istom Pacu iako je klinac ne biste smeli rec da kazete, inace nemojte vise pisati o njemu, ne znam zasto je zasluzio toliku paznju.. predjite na neke lepse teme :)
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

Najvise online clanova 818 prosle godine! Kad cemo oboriti rekord ove godine?  ;)

Citat: Gotti747 poslato Mart 06, 2012, 22:20:17 POSLE PODNE
Citat: - Fyers poslato Mart 06, 2012, 21:34:27 POSLE PODNE
Paco ga može samo dudlit ;)

najlakse je da se neko vredja preko interneta, a garantujem da u RL pola vas tom istom Pacu iako je klinac ne biste smeli rec da kazete, inace nemojte vise pisati o njemu, ne znam zasto je zasluzio toliku paznju.. predjite na neke lepse teme :)

Mene ne gledaj, ja sam se danas zakačio sa dva debila od 40/50 godina..   ;D
I nedavno sa trenerom takewandoa..  :D.. I onda da se nekom balonji ne usudimo reć neÅ¡to..  :D

Citat: ...Hitman... poslato Mart 06, 2012, 23:04:33 POSLE PODNE
I nedavno sa trenerom takewandoa..  :D.. I onda da se nekom balonji ne usudimo reć neÅ¡to..  :D
Najjaci si, nema sta

Citat: joXy_ poslato Mart 06, 2012, 23:06:16 POSLE PODNE
Najjaci si, nema sta

Al doslovno najaci  :D  :D

Citat: joXy_ poslato Mart 06, 2012, 23:06:16 POSLE PODNE
Najjaci si, nema sta

Mogu samo da me mrze, oni Å¡to me ne vole.. :D

Citat: Luigi poslato Mart 06, 2012, 23:15:03 POSLE PODNE
Al doslovno najaci  :D  :D

To ti se piše ovako: najjači.. xD

Sergio_Don

Mislim uzeti za obrt metronetov internet i telefon, ima ko iskustva s njim?

Citat: [BURPG] Don_Sergio poslato Mart 07, 2012, 00:41:40 PRE PODNE

Kako to za obrt (ne razumem) ? :D
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

Vegas.

Citat: Gotti747 poslato Mart 07, 2012, 08:40:27 PRE PODNE
Citat: [BURPG] Don_Sergio poslato Mart 07, 2012, 00:41:40 PRE PODNE

Kako to za obrt (ne razumem) ? :D
Mozda oce da pece krmad preko online pecenjare pa da obrce hah xD

Pa dobro zasto nikad ne ostavite ovakve teme otvorene: http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=39816.0
Da vidimo ostala misljenja korisnika ovog foruma, a ne da odma pokupe ban(autori) -.-" pokupe ban zato sto su svoje misljenje iznjeli u javnost?  :o pa daj nemoj me hebat

Citat: Cook poslato Mart 07, 2012, 13:04:20 POSLE PODNE
Pa dobro zasto nikad ne ostavite ovakve teme otvorene: http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=39816.0
Da vidimo ostala misljenja korisnika ovog foruma, a ne da odma pokupe ban(autori) -.-" pokupe ban zato sto su svoje misljenje iznjeli u javnost?  :o pa daj nemoj me hebat

Mozda zato sto nije tvoj posao da brines o tome?

Server IP: 193.192.58.82:7782
Forum: www.balkan-underline.info

Citat: Cook poslato Mart 07, 2012, 13:04:20 POSLE PODNE

Ti postovi su nepotrebni..
Prvo jer su gluposti ciste, i previse smijesne  :D
Drugo ako nesto ima protiv administracije neka im salje na pm da to rijese,igrace koji ovdje dodju da nesto nauce ne zanimaju takve stvari...
XFIRE: marlon30
MSN: [email protected]
E-Mail: [email protected]
Nudim usluge photoshop radova! Javite se!