[Pomoc] MoveObject

Započeo VAYNE, Februar 22, 2012, 15:50:56 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: GF
Detaljan opis problema: Kako da stavim da se obicno vrata otvaraju vidio sam i znam kako to napraviti ali neznam bas na kordinate,pocetnik sam,ako mozete da mi staviti kako se obicno otvaraju vrata u lijevo i desno
Dio skripte: /
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): /

Pa izmapas vrata lol i uzmes kordinate i ubacis.
[[/center]
DgL <3
Otisao s Foruma zz

nekontam :S samo stavim u mta object i to je to ?? nekontam pocetnik sam,mozes u video obijasniti ?

brate uzmes npr vrata stavis zatvorena i snimis pa ta ista vrata otvoris i snimis i onda uzmes kordinate..i ubacis u skriptu gdje treba.da bi se otvarala.
[[/center]
DgL <3
Otisao s Foruma zz

aha skonto sam neznam bil radilo..ali moze lock..sada pravim svvoj mod..

pa imaju ti ona vrata "gen" sto se mogu otvarati kada prolazis sama?,kao (drvena i ona nadjes ih u MTA stavis ,odes na converterffs.com konvertujes i ubacis u gamemod  pod OnGameModeInit )

Citat: â˜...|BK:RP|Woozieâ˜... poslato Februar 22, 2012, 18:13:07 POSLE PODNE
pa imaju ti ona vrata "gen" sto se mogu otvarati kada prolazis sama?,kao (drvena i ona nadjes ih u MTA stavis ,odes na converterffs.com konvertujes i ubacis u gamemod  pod OnGameModeInit )
Brate,ukljuci mozak :) Sta ako mislim na PD ? vrata nece valjda i civili ulazit lol

Citat: [TL:RP] sTrumF poslato Februar 22, 2012, 18:18:08 POSLE PODNE
Citat: â˜...|BK:RP|Woozieâ˜... poslato Februar 22, 2012, 18:13:07 POSLE PODNE
Brate,ukljuci mozak :) Sta ako mislim na PD ? vrata nece valjda i civili ulazit lol

Jeste, svi znamo sta ti mislis -.- pa reci, a ne da se igramo pogadjanja sta ti mislis.

Trenutno radim na modu Monaco RolePlay od 0.
Uradjeno: 95% | COMING SOON!