Pro Web Dizajn za firmu

Započeo archie20, Februar 21, 2012, 12:54:55 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Postovanje.

Nekoliko mlaÄ'ih ljudi su mi preporučili da ovdje potražim osobu koja bi mogla napraviti template za web stranicu od firme.
Ukoliko ima netko tko se profesionalno bavi sa web dizajnom neka mi posalje privatnu poruku na ovome forumu za više detalja.
Inace nebavimo se igrama i hostanjem servera nego smo ozbiljna firma ( drustvo s ogranicenom odgovornošću ) koja se bavi telekomunikacijama.
Stranica bi trebala biti na 3 jezika znači Hrvatski, Engleski i Njemački.
TakoÄ'er bilo bi poželjno da nije nikakva kopija neke druge teme pogotovo neke nulled teme koje je moguce skinuti sa interneta.
Ukoliko imate vremena i zainteresirani ste molim da se javite na privatnu poruku.
Molim takoÄ'er da mi u privatnoj poruci ponudite vaÅ¡e cijene kako bi mogli pronaći kompromis.

Zahvaljujem

Oprostite što refresham temu ali mogu ti ja srediti sajt.Cijena,vrijeme izrade i sve ćemo se dogovoriti.
Dodaj me na FB

Citat: Dane poslato April 01, 2012, 00:00:16 PRE PODNE
Oprostite što refresham temu ali mogu ti ja srediti sajt.Cijena,vrijeme izrade i sve ćemo se dogovoriti.
Dodaj me na FB
mozda nisi vidio, ali oni traze profesionalne ljude... xD
Respect: $--L84S--$, ναηιâ,,"â,,"α , BloodMaster , LuxZillo, Don_Sergio, ExtremePower, Gotti747, Gagi_

[quote author=
panameR. link=topic=38888.msg310320#msg310320 date=1333231769]
Citat: Dane poslato April 01, 2012, 00:00:16 PRE PODNE
Dodaj me na FB
mozda nisi vidio, ali oni traze profesionalne ljude... xD
[/quote]

Možda ti možeš odjebati iz teme.

A mozda da oba dva dobijete ban? Fair enough, huh?
Aequam memento rebus in arduis servare mentem.