[Pomoc] Skriptu compile na GP !

Započeo []Don_Region, Februar 18, 2012, 23:01:32 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:CLRP
Detaljan opis problema:Evo ja zelim da svoju skriptu koju sam popravio da ju compile ali na GP kako to ajde detaljnije ce( evo ja sam jucer stavio mod na gp i uzeo sam skriptu i idem da popravim nesto sada kako da ja compile tu mapu u GP i da kad server restartam da mi se popravi ono sto sam popravio?? 8)
Dio skripte:Ma nista
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno)://

vlado_plavsic

Skriptu lepo skines na svoj komp,otvoris je preko pawna,odradis to sto zelis i compile.Posle toga je reupload na GP i eto ga.Umal da zaboravim,posle toga restartujes server i biti ce sve uredu(Naravno ako ti pre toga nije iskocio neki error dok si compile skriptu.)

Ako nesto nije jasno slobodno pitaj.Pozdrav

Da preko filezile, i kad radis tako update da ti se popravi nesto uploadujes samo iz foldera gamemodes .amx fajl :D i onda udjes na server i /gmx ili ga restart na gamepanelu
OTISAO SAM SA FORUMA!!!

zb  -samp .com

E ok hvala pomogli ste mi mozete mi sada reci imam bug kada kupim letjelicu ili auto ili motor sjednem u  njega da kupim pise mi vi vec posjedujete vozilo i tako i plovilo i mooor i sve i kada kupujem vozilo kupim ga i pare mi se ne trose nego samo ostanu na istome??

Citat: milan_95 poslato Februar 18, 2012, 23:24:24 POSLE PODNE
Da preko filezile, i kad radis tako update da ti se popravi nesto uploadujes samo iz foldera gamemodes .amx fajl :D i onda udjes na server i /gmx ili ga restart na gamepanelu

Ne mora da znači, meni je Tronyx sve dao, nisam moro preko FTPa
Mapam besplatno!