Template problem

Započeo Javier, Februar 18, 2012, 02:56:32 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Ovako, pravim jednu web stranicu i vec imam jedan problem. Naime, ne mogu dodati onoliko texta koliko ja hocu, jer mi se taj "background image" ne siri kako text ide ispod.
Slika kao primjer:

http://i.imgur.com/pqg31.png

Znaci pisem text normalno dok ne dodjem do kraja tog crvenog, eh onda ide sve ispod crvenog umjesto da se to crveno produzi, kako to da sredim?

Ne razumijem zasto mi je zakljucana tema? Niti sam dobio odgovor niti nista. I Balkan skola sluzi za skolu a ne za web dizaj, programiranje itd.

Povecaj "sliku" odnosno template,onoliko koliko ti treba,pokusavao to?

Citat: [Egrotusi TDM] CadrRa poslato Februar 18, 2012, 03:09:52 PRE PODNE

Evo sredio sam, ubacio overflow:auto; u main.css

Citat: GeForce Vega poslato Februar 18, 2012, 03:15:33 PRE PODNE

to mozes raditi bez overflow jer ti to nece raditi u starijim browserima pa izbjegni to... samo odredi height: auto; - isto ces postici, tj ovako ce ti visinu odrediti po sadrzaju unutar toga, ali naravno div teksta mora biti u divu te pozadine(ne smije biti fixed ili absolute position...)... kad ti je slika premala za pozadinu imas opcije repeat-x(y) ili samo repeat za obje dimenzije...

Citat: Dude poslato Februar 18, 2012, 10:04:33 PRE PODNE
Citat: GeForce Vega poslato Februar 18, 2012, 03:15:33 PRE PODNE

to mozes raditi bez overflow jer ti to nece raditi u starijim browserima pa izbjegni to... samo odredi height: auto; - isto ces postici, tj ovako ce ti visinu odrediti po sadrzaju unutar toga, ali naravno div teksta mora biti u divu te pozadine(ne smije biti fixed ili absolute position...)... kad ti je slika premala za pozadinu imas opcije repeat-x(y) ili samo repeat za obje dimenzije...

znam za to repeat, zamjenio sam overflow sa height:auto, i radi sve. Hvala ti puno