[POMOC] Ne sprema statse /mo /le

Započeo [LOb]mistic144, Februar 10, 2012, 09:57:58 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: CL RP
Detaljan opis problema: Ovako kupis motor/letjelicu i odes /mo park /le park i ides /odjavi i onda odes relog i vratis se i nema ti Motora ili letjelice
Dio skripte: // neznam di bi uzeo to ...
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): neam
Trazimo Mapera Koji zna sto radi,koji je ozbiljan i da mi posalje neke radove na pm i koliko je spreman vremena dnevno odvojiti na mapanje.||Nagrada 1337 Admin||

provjeri sustav spremanja podataka,najvjerojatnije ti ne spremi

Di to da spremim u skripti ?
Trazimo Mapera Koji zna sto radi,koji je ozbiljan i da mi posalje neke radove na pm i koliko je spreman vremena dnevno odvojiti na mapanje.||Nagrada 1337 Admin||

di je sustav spremanja u skripti ili kod onog Letjelice Motori u scriptfiles =??

Imas letjelicu, ali ti ona bude u onome selu na farmi. I /park CMD ce ti raditi poslje GMXa(msm. stvarace ti se auto poslje GMXa)
Koja carina!
Citat: Fâ,¬nsQ poslato Jun 06, 2012, 15:27:14 POSLE PODNE
mozemi netko reci kada se sper.a dobiva imam 13 i pol godine, a nisam je dobio, moji drugari su to vec dobili, moze pomoc
nov sam pa neznam gdje trebam pitati

probao sam nakon reloga pise mi kriva komanda kako si rekao /park CMD nece da radi  pise kriva komanda jel mozda nesto drugo ? pls odg mi
Poslednja Izmena: Februar 10, 2012, 10:58:53 PRE PODNE od mistic144

akokoristis taj mod komande za park idu tu /v park /le park /mo park i /pl park

al gle neradi ja oso /mo park /le park al se  ne spremi nakon tog dok odes relog

Citat: mistic144 poslato Februar 10, 2012, 12:16:09 POSLE PODNE
al gle neradi ja oso /mo park /le park al se  ne spremi nakon tog dok odes relog
Cek, jel ti kucas /v park, otidjes Relg, i dodas na to mjesto(gdje si bio /v park), a nema vozila?
Koja carina!
Citat: Fâ,¬nsQ poslato Jun 06, 2012, 15:27:14 POSLE PODNE
mozemi netko reci kada se sper.a dobiva imam 13 i pol godine, a nisam je dobio, moji drugari su to vec dobili, moze pomoc
nov sam pa neznam gdje trebam pitati

Vozilo ostane nego kod /mo  i /le je bug ne spremi se nakon reloga neko ko zna fix nek kaze tu ili na PP