[POMOC]Oko MTA map editora

Započeo SaMp Freak, Februar 09, 2012, 14:03:05 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ovako trebam pomoc naime radim u gore navedenom programu 4 mjeseca i danas vidim stalno me kicka kaze you are kicked by pa nesto neki brojevi i slova i onda vako u zagradi [Trainer] I nemnogu ni 20 sec da busem u map editoru odma me kicka molim vas radim svoj server i jako mi je potrebno Hvala Unaprijed pozzz   

Paco

Ugasi sve haxove sto imas camhack i to i samp sve pogasi i radice i mene je to kikalo
Poslednja Izmena: Februar 09, 2012, 14:10:30 POSLE PODNE od ρα¢σ ѕιχχ

Vegas.

Ne smiješ imati S0beit/DragHax/ msm svaku vrstu cheata moraš izbrisati !

e HVAla jarani imam sobeit :D xD neam veze brism ga odma ali 4 mjesea mi je radio bez da me kicka a imo sma sobeit ok hvala na pomoci

Paco

to ti je ono sto leti kad se snima neki video.Program za snimanje ustvari za ljepse pozicije itd
Poslednja Izmena: Februar 09, 2012, 14:28:52 POSLE PODNE od ρα¢σ ѕιχχ

opet kicka nezz sta da radim vise ne samo da sam samp hackove pobriso nego sve moguse koje sma imao i neradi ima te li jos prijedloga

Paco

pogasi to sto sam ti reko ssve znaci i onda reinstal mta i probaj onda,izadi iz sve i jednog programa i onda probaj uc al prije tog reinstaliraj mta!

ma skini ponovo MTA koju verziju imas ? skini ponovo instaliraj IZBRISI sve cheatove koje imas pa onda probaj  :D