[Pomoc]Nestane

Započeo | S-RP | K@lib@r .300, Februar 03, 2012, 17:08:44 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: CLRP
Detaljan opis problema: akon nekog vrenema, auto mi se sam prebaci u neko selo.
Dio skripte: Neznam gdje je
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): //
Koja carina!
Citat: Fâ,¬nsQ poslato Jun 06, 2012, 15:27:14 POSLE PODNE
mozemi netko reci kada se sper.a dobiva imam 13 i pol godine, a nisam je dobio, moji drugari su to vec dobili, moze pomoc
nov sam pa neznam gdje trebam pitati

to ti je bag ! izbaci cos iz cl ili pokusaj rijesit bug ,ja  sam pokusao al nisam uspio cak sam platio jednom skripteru da mi to rijesi lik se mucio 10 dana i na kraju mi novac vratio ! Tako ti je isto i za motore letjelice ,mada ti savjetujem da pripazis na /le prodaj /v prodaj /pl prodaj i tu je bag kad se naskupi igraca desi se da svaki igrac moze prodat navedenu imovinu tj /v /le /pl ,znaci nema letjelicu a proda ,a u cos sistemu sve ispravno znaci sve ok al ovo se desava ! Pozzz toliko od mene

Citat: Aldin Begovic poslato Februar 03, 2012, 18:23:43 POSLE PODNE
to ti je bag ! izbaci cos iz cl ili pokusaj rijesit bug ,ja  sam pokusao al nisam uspio cak sam platio jednom skripteru da mi to rijesi lik se mucio 10 dana i na kraju mi novac vratio ! Tako ti je isto i za motore letjelice ,mada ti savjetujem da pripazis na /le prodaj /v prodaj /pl prodaj i tu je bag kad se naskupi igraca desi se da svaki igrac moze prodat navedenu imovinu tj /v /le /pl ,znaci nema letjelicu a proda ,a u cos sistemu sve ispravno znaci sve ok al ovo se desava ! Pozzz toliko od mene
Nekuzim gdje je taj dio skripte ?
Koja carina!
Citat: Fâ,¬nsQ poslato Jun 06, 2012, 15:27:14 POSLE PODNE
mozemi netko reci kada se sper.a dobiva imam 13 i pol godine, a nisam je dobio, moji drugari su to vec dobili, moze pomoc
nov sam pa neznam gdje trebam pitati