$ Internet Zarada $

Započeo []Flynâ„¢, Januar 29, 2012, 01:11:26 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Online - Internet Zarada

- Želio bi zaraditi novac, ali ne želiš ici na razgovore?
- Želio bi slobodu ali ti je potreban stabilan prihod?
- Želiš ostati kuci da ti ne izostane zarada?
- Uciš ili si trudnica?
- Ili ti je samo potreban Novac?

*Onda ti je ovaj posao odgovarajuci. Bez ulaganja novca, sa dnevno 3-4 sata rada možeš zaraditi 75-1000$ nedeljno. Ako imaš više vremena, onda i više.
*Å ta ti je potrebno: Kompjuter, Internet, minimalno znanje rada na kompjuteru, ostalo vec zavisi od toga koliko si ozbiljan.
*Za opÅ¡irnije informacije poÅ¡aljite mail na sledecu adresu: [email protected] Naslov neka bude: Zarada na internetu 1.

PS:
Nije nikakva prevara niti glupost. Garantujem Vam da je sigurno i istinito !
Videcete i sami ako budete pratili upute preko Emaila.

Ima jedan sajt bux tako nesto i tu kao zaradjujes kintu i na kraju sam saznao da ti isplacuju preko paypal,alertpay...sva sreca pa u Srbiji moze alertpay i napravio sam nalog tamo al najveci problem je bio podizanje novca preko alertpay i zato sam prestao da se bakcem sa tom zaradom..pre cu dobiti 5$ od neke babe tako sto cu joj otici u prodavnicu i kupiti hleb i mleko nego ovako al ajde probacu ovo..nadam se da ce ovo isplacivati na ziro racun. :P

Bas sam poslao email da vidim sta ce biti.

Jesi ti ovo isprobao?

Ako jesi,reci o cemu se radi.

Server IP: 193.192.58.82:7782
Forum: www.balkan-underline.info

Citat: [BF]Monk poslato Januar 29, 2012, 01:22:19 PRE PODNE
Ima jedan sajt bux tako nesto i tu kao zaradjujes kintu i na kraju sam saznao da ti isplacuju preko paypal,alertpay...sva sreca pa u Srbiji moze alertpay i napravio sam nalog tamo al najveci problem je bio podizanje novca preko alertpay i zato sam prestao da se bakcem sa tom zaradom..pre cu dobiti 5$ od neke babe tako sto cu joj otici u prodavnicu i kupiti hleb i mleko nego ovako al ajde probacu ovo..nadam se da ce ovo isplacivati na ziro racun. :P

Kada posaljete na ovaj Email, bice vam sve jasno posle samo 3 Emaila.

Kao sto si rekao, novac ti leze na PayPal ili AlertPay, imas mogucnost prebaciti na svoj tekuci ziro racun. (Sve ce ti pisati u ta 3 emaila)
Da bi prebacio na svoj Ziro-racun, moras skupiti minimum 75$.

Joxy jesi pokusao ovo?

Citat: Partybreaker poslato Januar 29, 2012, 01:36:42 PRE PODNE
Joxy jesi pokusao ovo?
Da, jesam ;)
Sve ce ti biti jasno u 3 emaila koja ti budu poslana, samo prati proceduru.

Ni ja nisam verovao u ovakve buda*astine, jer su uglavnom sve prevaranti. Ali ovde nemas sta izgubiti. Ne ulazes nista, mozes samo da dobijes, nista ne mozes da izubis.

Ja sam skupio vec oko 50$

Citat: [CЯP]joXy_ poslato Januar 29, 2012, 01:39:28 PRE PODNE
Citat: Partybreaker link=topic=37185.msg278019#msg278019 date=132server uklonjen!402
Joxy jesi pokusao ovo?
Da, jesam ;)
Sve ce ti biti jasno u 3 emaila koja ti budu poslana, samo prati proceduru.

Ni ja nisam verovao u ovakve buda*astine, jer su uglavnom sve prevaranti. Ali ovde nemas sta izgubiti. Ne ulazes nista, mozes samo da dobijes, nista ne mozes da izubis.

Ja sam skupio vec oko 50$

Poslao sam ja odmah 1. email,sad cekam drugi da mi stigne. :)

Ako je ovo tako kao sto pricas...onda cu bit Bil Gejts s' obzirom koliko sam na kompu i koliko znam. :D

EDIT: Otkrio sam ameriku :D
Poslednja Izmena: Januar 29, 2012, 01:53:07 PRE PODNE od [BF]Monk

Otkrio si Ameriku  :D

Pa tako i treba, time ces ti dobiti svoj link koji ces slati ostalima. I veoma brzo mozes skupiti dosta novca  ;)

edit: ja sam na FB stavio na jednu grupu, dobio 10 Emailova, pa ti vidi.
Poslednja Izmena: Januar 29, 2012, 01:50:04 PRE PODNE od [CЯP]joXy_

Sta si zapeo za ta 3 emaila ! xD

Btw,takodje isti slucaj kao sa Monkom ... :D

joxy zanima me ovako, jel kad dobijem novac jel ga mogu koristit kao virtualni novac "trosit" samo saccountom paypala ili alertpaya? ili  moram prvo na tekuci prebacit?

Citat: Mr.WorldWide poslato Januar 29, 2012, 02:11:48 PRE PODNE
joxy zanima me ovako, jel kad dobijem novac jel ga mogu koristit kao virtualni novac "trosit" samo saccountom paypala ili alertpaya? ili  moram prvo na tekuci prebacit?
Moras prebaciti na tekuci, ali da bi prebacio moras skupiti 75$ (50 osoba) - To uopste nije puno, jako je lako.
Sve se lepo objasni u emailovima.

Citat: [CЯP]joXy_ poslato Januar 29, 2012, 02:13:21 PRE PODNE
Citat: Mr.WorldWide poslato Januar 29, 2012, 02:11:48 PRE PODNE
Moras prebaciti na tekuci, ali da bi prebacio moras skupiti 75$ (50 osoba) - To uopste nije puno, jako je lako.
Sve se lepo objasni u emailovima.

cekam treci mail -.-

Mr.WorldWide, eto i treceg  ;)

Moze ovde LOCK. Ako imate kakva pitanja ---> PM