Euro-Balkan Trucking 21.1.2012 (NOVI IP: 193.192.59.30: 7781)

Započeo James_Micky, Januar 20, 2012, 17:51:58 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

James_Micky

Euro-Balkan Trucking

Otvaranje u Subotu 21.01.2012 u 14.00 !
IP: 193.192.59.30 :7781 <---Spojite
Forum: www.dreamteh.com


Pozdrav svim članovima Balkan SA:MP-a.Vrijeme je da objavimo opis Euro-Balkan Trucking servera i nadam se da ćete doći na otvaranje u što većem broju.Na opisu se jako dugo radilo.Otvaranje je u Subotu 21.1. u 14.00.Krenimo sa opisom!








Informacije o GameModu

GameMode je raÄ'en od 0.Na serveru postoji puno poslova i jako puno komandi.Komande možete pogledat komandom [/komande].Ima jako puno poslova i sve je napravljeno u Dialogu.Naravno na serveru ima oko 10 novih gradova kojih možete vidjet kad bude otvaranje.Najpopularniji novi grad je Light City.Sve to možete vidjet kad se otvori server.Nama je cilj igraču ponudit Å¡to bolju zabavu i druženje.

Poslovi

Na serveru možete čim se logirate odabrat posao koji želite radit.Ima jako puno poslova.Na početku nemožete uzet posao Policajca,Specijalca i Pilota.Ti poslovi se dobivaju aktivnošću,a dozvolu za pilota možete kupit.Ukoliko želite promjenit posao kucajte /odaberiposao ili ukoliko želite promjenit spawn kucajte /odaberimjesto i dobit ćete Dialog mjesta za spawn.


Poslovi:
-Vozač kamiona
-Vozač autobusa
-Pilot
-Policija
-Mafia
-Dostavljač
-Pomoć na cesti
-Cestovni radnik
-Specijalci
-Motociklisti
-Bolničari
-Vatrogasci
-Vozač broda







Vozač Kamiona

Vozač kamiona je vrlo dobar posao i velika je zarada.Ukoliko se igrači dogovore da će vozit konvoj,onda naravno što je više igrača u konvoju te je zarada i bodovi veći.Konvoj je kad više igrača voze istu rutu.Konvoj možete napravit komandom [/konvoj] i kliknut na prazno mjesto ili kliknuti na nečiji konvoj.



Naravno tko napravi svoj konvoj on je i voÄ'a konvoja.Kad pokrenete konvoj svi moraju ić na točku.Tko bude prvi doÅ¡ao nemože dalje dok svi nedoÄ'u do CheckPoint-a.Ukoliko vam se zapali kamion i želite uzet drugi nećete to uspijet i kad vam odbroji 40 sec izbačeni ste iz tog konvoja i trebate čekat da taj konvoj zavrÅ¡i.Da počnete sa misijom kucajte [/radi],a ako želite prekinut kucajte[/neradi] te izgubite 1000 $.Posao je vrlo dobar jer se dobro zaraÄ'uje te se dobe 3-4 boda ovisi koliku rutu odvozite.


Fallen Tree Depot


Flint Trucking Depot


Chuckup LTD


Doherty Depot



El Corona Depot



Las Payasdas Depot


Quarry Top


Shady Creek Depot


Light City



LVA Freight Depot


Vozač Autobusa

Vozač autobusa je isto dobar posao.Rute su najčešće kratke.Zarada je solidna.Što je ruta duža dobit ćete veću zaradu.

Los Santos


San Fierro


Las Venturas


Pilot

Posao pilot je vrlo dobar i brzo se obavlja ruta.Zarada je od 3.000$ do 5.000 $ i treba se imat dozvola za taj posao.Preporučio bi ga da ga odmah nabavite čim skupite dovoljan broj bodova

Los Santos


San Fierro


Las Venturas


Policajac

Posao policajca je vrlo dobar i zarada ovisi o igraču koliko prekršaja napravi.Za taj posao se treba imat značka koju vam admin mora dati.Prije toga morate na testiranje.Morate biti što veći score.

Los Santos


San Fierro


Las Venturas


Light City


Angel Pine


Fort Carson


El Quebrados


Dillimore


Mafia

Posao mafije je da pokupe ilegalne stvari i da ih dostave i da se paze policije ukoliko je na serveru.Posao mafije je vrlo dobar za početnike i svakome bih ga preporučio!

Glavni i jedini spawn



Dostavljač

Posao dostavljača je da dostavlja naruÄ'be.Dostavljač je vrlo dobar posao za početnike i plaća je solidna.

Los Santos


San Fierro


Las Venturas


Pomoć na cesti

Pomoć na cesti je vrlo dobar posao.Ako netko ostane bez goriva i kuca [/pomocnacesti] vama dolazi obavijest da je taj igrač zvao pomoć i vama se checkpoint nalazi na karti.Kad doÄ'ete do njega onda mu natočite gorivo ili mu popravite auto.Ukoliko nema nikoga online od pomoć na cesti ako zove igrač [/pomocnacesti] oduzima mu 2.000 $ i popravlja mu se auto ili mu se gorivo natoči automatski.

Glavni i jedini spawn


Cestovni radnik

Pomoć na cesti ima najviše pod-poslova:
-Popravlja rampe
-Popravlja radare
-Popravlja benzinske
-Popravlja bankomate
Posao je vrlo dobar i plaće su dobre.


Glavni i jedini spawn



Specijalci

Posao specijalca je jako teško nabavit.Morate imat zlatnu značku policajca.Posao je vrlo dobar i kad netko nakupi 7 kazni i neplati je onda dobije crvenu zvijezdu.Ako dobijete tu crvenu zvijezdu onda morate čekat nekog Specijalca da vas uhapsi.To je najbolji posao na serveru


Specijalac može imat štit.Ima puno još unikantnih ideja,al to ćete vidjet na serveru!



Ovo je baza na novom otoku na moru.To ćete sami otkrit.

Motoristi

Posao Motoriste je da razvozi pakete do odredišta.Vrlo je dobar posao i preporučio bi ga početnicima!

Glavni i jedini spawn


Bolničari

Posao Bolničara je da stigne Å¡to prije do CP-a i pokupi osobu.Naravno ukoliko je ozlijeÄ'ena osoba u drugom gradu možete vozit koliko hoćete na sat jer vas radari neće slikat i nemorate plaćat cestarinu na naplatnim postajama.Plaća je solidna.


Glavna Bolnica


Los Santos


Las Venturas


San Fierro


Fort Carson


Angel Pine


Montgomery


El Quesbrados


Vatrogasci

Posao Vatrogasca je vrlo zanimljiv.Morate doći do požara i ugasit ga.Plaća je solidna.Isto kao kod bolničara nenaplaćuju se kazne i cestarina.

Los Santos(Market)


San Fierro


Easter Bay


Los Santos


Las Venturas


Požar


Vozač Broda

Posao vozač broda je najbolji posao za početnike.Ako je ruta kratka dobijes 2+ boda,a ukoliko je dugo 4+ boda.

Glavni i jedini spawn


[


Mape




















House System

House System možete vidjet na sljedećem videu.Postoji nadogradnja kuće.Nadogradnja Å¡to je veča to je interier bolji i viÅ¡e vozila možete imat kao kućna vozila.Odmah kad kupite kuću kupite Osiguranje.Ukoliko kupite vozilo i nemate osiguranje vozilo će vam nestat zauvijek.Ako kupite osiguranje vozilo će vam se respawnat na mjesto gdje ste parkirali i uvijek će bit napunjen gorivom i nov.Maksimalna nadogradnja je 10.To je villa i jako je skupa.Možete kupit Villu za 1m i onda morate nadograÄ'ivat kuću.Na početku ćete imat Nadogradnju 1 i to omogućuje 1 vozilo.ViÅ¡e pogledajte na ovom videu: http://www.xfire.com/video/532442/ .






Biznis System

Biznis system je vrlo jednostavan.Svaki sat dobivate novac.Å to viÅ¡e nadograÄ'ujete firmu to će zarada biti veća.Pogledajte video: http://www.xfire.com/video/532489/ .







Brzine,Radari i Detektor Radara

Na serveru ima jako puno radara koji su po cijeloj mapi.Ukoliko na njih naletite sa većom brzinom od označete dobit ćete kaznu te je morate platit policajcu ukoliko je na serveru ili ići u LSPD stanicu i platit kaznu.1 Kazna=1.000$ 2 Kazne=2.000$ 3 Kazne=3.000$ i tako dalje.Ukoliko dobijete šestu i još jednu onda dobivate crvenu zvijezdu te onda nemožete platit kaznu te morate čekat specijalca da vas on uhiti.Brzine možete vidjet komandom [/brzine].U gradu 50 km/h,Izvan grada 80 km/h,a na Autocesti 120 km/h.Detektor Radara je vrlo unikantna stvar.Detektor morate kupit u Temple.Prije nego dobiješ kaznu te detektor upozori i možeš usporiti i izbjeći plaćanje kazne.






Eventi

Na serveru ima jako puno eventa.Eventi su svakih 15 minuta te možete zaradit score i novce.Naravno ima i Tekst Reakcije.Tko prvi napiše npr. 3dsdas341 dobiva nagradu.Test reakcije su svakih 10 minuta.






Otvaranje u Subotu 21.01.2012 u 14.00 !
IP: 193.192.59.30 :7781 <----Spojite
Forum: www.dreamteh.com


EDIT: Ja sam odustao od servera jer nemam vremena da igram na njemu.Prepustio sam vlasnika te se traže admini.Admine dobivaju najaktivniji igrači !!
Poslednja Izmena: Februar 03, 2012, 16:22:54 POSLE PODNE od Mayer

Procitao sam citav opis, jednostvano da kazem, NEMA RIJECI, odlicno je iskriptano.

TI si skripter?
Last nick: Vectro64





Ljepo izgleda, sretno  ;) ;)
Balkan Underground Ex. Head Administrator
Balkan Underground Ex. Elite Moderator


© Stefan_Misurovic, 2010. - 2014.



Svida mi se ;) dolazim navjerovatnije
Pocetni Skripter Balkan Life RolePlay Owner

...Neno...

Fantastican opis.Inace,da te pitam,ovo je CroStreets Trucking edit,posto vidim CroStreets se zatvorio tj. bio je zakljucan?
Dolazim sigurno..



U gradu 50 km/h,Izvan grada 80 km/h,a na Autocesti 120 km/h.Detektor Radara je vrlo unikantna stvar.

To mi je najjace :)

Samo mozda je problem sto imas previse vozila u stanicama i to... jedino to

Sve pohvale odlican opis svaka cast nemam reci Dolazim stoooooo posto voleo bi samo da uspete da imate po 100 igraca odlican mod Svaka cast Samo napred


Ja ovaj server igram od samog otvorenja do nove godine sam igrao svaki svakcati dan po 5 sati,sada malo slabije skola jbg...ali server je ekstra znaci strava
Poslednja Izmena: Januar 21, 2012, 11:05:01 PRE PODNE od TheCoa

Svaka čast, pohvala, srećno Vam dalje sa serverom.
10/10
Kada muškarac priča ženi bezobrazne stvari, to je seksualno uznemiravanje…
A kada žena to radi muškarcu to je 2 eura+PDV po minuti. :D