(GM) GodFather za 3.0

Započeo L3O NO.T{a]G R[u] L {e], Februar 18, 2010, 11:12:25 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Imam problem sa dosta gamemodova, ali odnosi se najvise na GodFather, tako da ne bude off.

Neki gm-ovi mi oce radit(noviji), ali GF, pen1, nista od toga nece, pise:

[22:02:22] I couldn't load any gamemode scripts. Please verify your server.cfg
[22:02:22] It needs a gamemode0 line at the very least.

nastoe

u server.cfg na gamemode line trebas imati isto ime ko sta je u Gamemodes folderu znaci odi u gamemodes folder copy ime od moda, otvori server.cfg i na liniju gdije pise gamemode paste to ime koje si kopirao

Citat: ExtremePower poslato Mart 13, 2010, 21:50:21 POSLE PODNE
u server.cfg na gamemode line trebas imati isto ime ko sta je u Gamemodes folderu znaci odi u gamemodes folder copy ime od moda, otvori server.cfg i na liniju gdije pise gamemode paste to ime koje si kopirao

To sam vidio i u SA:MP tutorialu, i naravno napravio sam tako. Ali skuzio sam u cemu je stvar, treba .amx file uz .pwn? Bar su mi svi modovi radili sa obadva fajla a samo sa .pwn nisu. E sad je stvar, moze pomoc kako napravit .amx file? Uz svaki penls, GodFather GM koji sam ovdje skinuo ne dobije se .amx file, i stalno mi izbacuje tu gresku.

Upravo ti je i meni, GF je samo u .pnw fileu a da bi se stavio mod treba i .amx....Kako srediti to?  :(

Citat: JoeBullet v2.1
Ljudi, u skripti najvaznije vam koliko vam mod ima redaka/linija nije o cemu se radi, nego samo linije, ako vam mod ima vise linija bit ce vam i bolji!

iYoko

Ako si to napisao za mene, vec sam rekao, kad kliknem Compile ili pritisnem F5 udje mi na moj kucni i opet nista!

Citat: JoeBullet v2.1
Ljudi, u skripti najvaznije vam koliko vam mod ima redaka/linija nije o cemu se radi, nego samo linije, ako vam mod ima vise linija bit ce vam i bolji!

Opet skino sve moguce pen1ove ili GFove, uvijek kaze da nesto ne moze procitat ma da ja nisam nista dirao.

C:\Documents and Settings\KOMP\Desktop\samp03asvr_R4_win32\gamemodes\gf.pwn(19) : fatal error 100: cannot read from file: "utils"

Compilation aborted.Pawn compiler 3.2.3664 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

1 Error.

prebaci utils i morphinc u include folder u pawno,i udji u pawno program startuj skriptu i radece tako je i meni bilo
>:(

hmmm.... U cemu je problem: udjem u server i napise mi nick da nije registrovan,  i stalno restartuje server...  ??? svakih 15 sec automatski restartuje...... ima li rjesenja?

namjesti scriptfilese, skini GF mod sad forum.sa-mp.com, mozda filterscripte te zezaju? mozda je timer podesen na SendRconCommand("gmx");

mozda je puno tog ;)... u svakom slucaju skini novi GF mod sa forum.sa-mp.com
Aequam memento rebus in arduis servare mentem.

A gdje da ga nadjem 0.3a... Ne treba mi za server nego hocu da prepravljam malo.... u bacujem MTA radove i tako to...da ucim malo..hehe :D
Da li je moguce tako naci??? Ako ne...nista, jer pokusao sam da prepravim 0.2 i izbaci mi nekih milion errora....

hvala....napravio sam... :D idem da ga prevedem.... ;) I da ubacim malo necega novog...ako zapnem ponovo cujemo se ;)
Poslednja Izmena: Mart 22, 2010, 14:22:10 POSLE PODNE od free-rider

Haha ovo je KOPIJA heh
Trazim server gde mogu da budem vlasnik ili suvlasnik znam skriptati,mapati i praviti filter skripte

P.S.Obrisi Inbox kad mi saljes poruku
My FB: www.facebook.com/jasamcrazy