Klima

Započeo galeb, Februar 17, 2010, 22:19:03 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Evo za vozace, ako mi moze ko reci odprilike koliko kosta ugradnja klime u auto, trazio sam svuda i tu malu onformaciju nigdje nemogu nac ;)

======ஜ۩۞۩ஜ======
â—,,███â–"â–' FucK oFFâ–'â–"███►
======ஜ۩۞۩ஜ======

:D Fala kurcu imamo i nekih pametnih ljudi na forumu :D

Posjetite:
TUTORIALS 4 ALL NA HRVATSKOM

Ovdje sigurno neces nac vozace ,osim Soprana koji vozi BMW-a S FULL OPREMOM (orginal)  ::) pa sumljam da ti on moze rec kolko kosta naknadna ugradnja :).Ja sam upisao u google "ugradnja klime u auto" i dobio sam nekolko rezultata iz njih sam vidio od 10 000kn pa na dalje ,a ti sad trazi jos.

Ma sve ti ovisi za koje auto, i da li inace ta auta imaju serijski klimu kao dodatnu opremu ili ne, jer ako imaju onda ti izade jeftinije jer mozes naci negdje na otpadu i otkupiti pa prebaciti klimu iz nekog drugog auta koji je to imao kao dodatnu opremu, ali ako to auto ne posjeduje klimu ni kao dodatno opremu, e onda ce ti to biti prilicno skupo i neisplativo...

Citat: Taso_wtf poslato Februar 17, 2010, 23:06:30 POSLE PODNE
zavisi kakvo auto, za moje yugo 45 da ugradim klimu kostaceme 20eura  xd

20 eura? ti si lud...

Citat: Taso_wtf poslato Februar 17, 2010, 23:10:28 POSLE PODNE
jevtini su delovi kod nas ...

Mogu bit jeftini kolko god zele,ali klima za 20eura?Nemozes kupit poÅ¡ten onaj ventilator za auto a kamoli klima uredaj  :)

Citat: Taso_wtf poslato Februar 17, 2010, 23:10:28 POSLE PODNE
jevtini su delovi kod nas ...

Svejedno, yugo45 serijski NEMA klimu nikako, to ne postoji ni kao dodatna oprema niti ikako. Tako da bi platio prilicno skupo da ugradis je u yugu, kostala bi te vise nego yugo

Ako misliš u nekom "boljem" servisu sigurno neće biti jeftino, kako je Dinko rekao oko 10 000kn, a ovako nekome daš tko se razumije, napravio bi ti za puno manje pare, inaće ima jako puno zajebancije oko toga, treba se smjestit dodatni hladnjak od klime, sva crijeva, kompresor itd.

Citat: !GF!Carlsson poslato Februar 17, 2010, 23:14:04 POSLE PODNE
Ako misliš u nekom "boljem" servisu sigurno neće biti jeftino, kako je Dinko rekao oko 10 000kn, a ovako nekome daš tko se razumije, napravio bi ti za puno manje pare, inaće ima jako puno zajebancije oko toga, treba se smjestit dodatni hladnjak od klime, sva crijeva, kompresor itd.

Tocno, nije isti hladnjak kad ima klime i kad nema, pa sad ovisi ako je to auto koje moze imati klimu kao dodatnu opremu, onda u vecini slucajeva zamjenis hladnjak, tako da ne dodajes drugi, nego stavis taj koji podrzava klimu, i moras kompresor isto smjestiti itd itd, ima posla

Citat: Taso_wtf poslato Februar 17, 2010, 23:15:30 POSLE PODNE
u yugo nema klima ???? sad me teras da odem da slikam pa da se uveris

Idi slikaj...

Citat: Taso_wtf poslato Februar 17, 2010, 23:17:50 POSLE PODNE
sutra ocu ...

Ti si lud jebote, YUGO45 nemaaaaa klimu, nema sanseeeee... Jedino ako ti ne razlikujes obicno grijanje i hladenje i klimu, jedino u tom slucaju po tvome ima...

To ugradjivanje klime je dosta skupo.Tu ima dosta jebenog posla  ;D Bolje skupi neke pare pa kupi nov auto nego se tu jebavas sa tim  8)

Citat: _JoKeR_ poslato Februar 17, 2010, 23:21:18 POSLE PODNE
To ugradjivanje klime je dosta skupo.Tu ima dosta jebenog posla  ;D Bolje skupi neke pare pa kupi nov auto nego se tu jebavas sa tim  8)

Ne mora ni bit novi, ima npr. Mercedes 190ka s klimom, pa Golf 3 itd.. :P

Ma gle auto je u planu, ali mi ga sestricna kupuj 2 pa sad imaju 2 opcije corsa 80 konja sa full opremom ili lavica 107 bez klime, a ona oce to malo govno uzet ;S a klimu oce kao opremu... Hvala na odgovorima

======ஜ۩۞۩ஜ======
â—,,███â–"â–' FucK oFFâ–'â–"███►
======ஜ۩۞۩ஜ======

:D Fala kurcu imamo i nekih pametnih ljudi na forumu :D

Posjetite:
TUTORIALS 4 ALL NA HRVATSKOM

Citat: galeb poslato Februar 18, 2010, 07:02:19 PRE PODNE
Ma gle auto je u planu, ali mi ga sestricna kupuj 2 pa sad imaju 2 opcije corsa 80 konja sa full opremom ili lavica 107 bez klime, a ona oce to malo govno uzet ;S a klimu oce kao opremu... Hvala na odgovorima
Neznam o kojoj godini Corse govoriš al ako su cijene tu negdje onda je bolje da uzme Corsu kad ima full opremu.

<a href="http://www.erepublik.com" target="_blank" > </a>
http://www.erepublik.com/en/referrer/Toni_IIicic
Klickajte i zaraÄ'ujte
[URL=h

Citat: â•šâ–ºWHC † Makaveliâ—,,╝ poslato Februar 21, 2010, 11:42:36 PRE PODNE
Citat: galeb poslato Februar 18, 2010, 07:02:19 PRE PODNE
Neznam o kojoj godini Corse govoriš al ako su cijene tu negdje onda je bolje da uzme Corsu kad ima full opremu.

slazem se sa makavelijem XD  ;D ;D

Real-Life informacije

Ime : Antonio
Nadimak : Tony
Mjesto : Đakovo,Hrvatska
Pol : Musko
Godine : 15

Afrika Gaming Informacije

Rank : Mapper
Profil : Click
Nick : Jimmy_Lopez Status : Lider HPL-a Level : 1 Imovina : -