Glavni razgovor #14

Započeo ...Neno..., Januar 17, 2012, 13:20:32 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Na Thug Life, to je bar jednostavno.  :P

Real-Life informacije

Ime : Nikola
Prezime : Toure
Omiljeni klub: : Partizan
Zanimanje : Učenik
Pol : Muško
Zemlja : Kamerun

TL Informacije

Status : Tajkun
Forum : www.thug-life.info
IP : thug-life.info:8888
Mode : DeathMatch (za mene)
Version : v1.0 BETA
Finished : Neće skoro

Citat: H8ER poslato Januar 25, 2012, 18:27:56 POSLE PODNE
Na Thug Life, to je bar jednostavno.  :P
uvjek si bio pametniji u drustvu. :DD

samo kad ce se Thug Life otvorit a na LB i GF ovih dana Global Restart :D

Respect: $--L84S--$, ναηιâ,,"â,,"α , BloodMaster , LuxZillo, Don_Sergio, ExtremePower, Gotti747, Gagi_

...Neno...

E vidis panamer to je dosta zajeba*a situacija jer onaj Unique samp ima mod od GF-a (mislim na ovaj gf edit ili sta je vec,ne na novi mod koji dolazi poslije globala) a na LB-u theo im obecao update jos prije 5. mjeseci stoji 99% updatea hahahah  :D pa ti sad viid  :D

Citat: ...Neno... poslato Januar 25, 2012, 18:30:54 POSLE PODNE
E vidis panamer to je dosta zajeba*a situacija jer onaj Unique samp ima mod od GF-a (mislim na ovaj gf edit ili sta je vec,ne na novi mod koji dolazi poslije globala) a na LB-u theo im obecao update jos prije 5. mjeseci stoji 99% updatea hahahah  :D pa ti sad viid  :D
e sad je na LB-u stvarno update... imas na njihovom forumu za sve... :D

a sto se tice GF  , oni moraju nesto poduzet jer ovaj Unique sto najgore ima dosta igraca :S
Respect: $--L84S--$, ναηιâ,,"â,,"α , BloodMaster , LuxZillo, Don_Sergio, ExtremePower, Gotti747, Gagi_

Haha, LB ce se nakraju raspast, rade update dok igraci ceprkaju po novim IPovima  :D
Mapam besplatno!

Dosao i taj dan konacno update na los balkanu  ;D
[/center]

Citat: [UG]SpawneR poslato Januar 25, 2012, 21:59:19 POSLE PODNE
:P Ne vredjaj me :P salim se pa tako me nekad zovu na cs  :-* Ae odo sad da ucim pa na spavanje , skola ujtru  :'(

ÄŒemu to ? :D
Ja prije nastave malo ponovim a onda na satu ili spavam ili radim neÅ¡to sasvim drugo..  :D
Tako da mi  Å¡kola i nije dosadna  ;D

Ljudi novi sam na forumu!! trebala bi mi pomoc. U vezi mapanja. MTA mi nezeli otvoriti ni jednu mapu vise probao sam ga ponovno instalirati, novu verziju staviti itd.. ali jednostavno nece mislim da je problem u tome sto sam slucajno stavio mapu "open with MTA" i kao probam open with bilo koj drugi program svejedno nece.. hm kako da to maknem ako znate???

HVALA UNAPRIJED!

...Neno...

Charlos,imas MTA Sekcija podforum pa tamo postavi..

Gotti747

*

Ne mogu da shvatim podelu, kao sto je balkanska...

Sretno Hrvatskoj sutra, neka bolji pobedi :)

Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

Citat: [TL:RP] Gotti747 poslato Januar 26, 2012, 14:32:59 POSLE PODNE

Neka bolji pobedi  :-*
Kada muškarac priča ženi bezobrazne stvari, to je seksualno uznemiravanje…
A kada žena to radi muškarcu to je 2 eura+PDV po minuti. :D

[]Flynâ„¢

*

Never look down on anybody unless you're helping them up.

Hrvati su otkazali dolazak zbog jucerasnjeg dogadjaja. (Bar tako pise na netu)

Citat: [TL:RP] Gotti747 poslato Januar 26, 2012, 14:32:59 POSLE PODNE

svaka cast, dobra slika :D

ma znam da ce opet bit sr.anja zbog nekih huligana ( nemojte se uvrijedit,ali tako je )

Nažalost tako je , nema organizranih dolazaka , svi koji dolaze dolaze na svoj risk. Šteta što takva grupa imbecila bez života i mozga mora unišititi sport , ionako to sve samo loše utječe na Srbiju i takvi mangupi je predstavljaju u lošem svijetlu. Sretno neka bolji pobijedi !
"I'm a loser and a user so I don't need no accuser" - Billie Joe Armstrong