Glavni razgovor #14

Započeo ...Neno..., Januar 17, 2012, 13:20:32 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Zašto niste aktivni u ovom Natjecanje podforumu , gledam stare teme , toliko ste se borili za to i eto već 3,4 mjeseca nije bilo nijednog natjecanja , možete i to umjesto da svi spamate samo :)
"I'm a loser and a user so I don't need no accuser" - Billie Joe Armstrong

poz, ovih dana sam malo odsutan zato sto mi neradi internet (faking ISKON) :S

sad sam samo haknuo susjedima wirless al sporo sve otvara :S

tako ovih dana nema spam-anja od mene :D

btw imam problem

CitatThe server at www.google.com can't be found, because the DNS lookup failed. DNS is the web service that translates a website's name to its internet address. This error is most often caused by having no connection to the internet or a misconfigured network. It can also be caused by an unresponsive DNS server or a firewall preventing Google Chrome from accessing the network. (etc etc etc)...... and then at the end - Error 105 (net::ERR_NAME_NOT_RESOLVED): Unable to resolve the server's DNS address.

kako to mogu rjesit hitno mi treba!!! neide mi na internet jer mi to dolazi
Respect: $--L84S--$, ναηιâ,,"â,,"α , BloodMaster , LuxZillo, Don_Sergio, ExtremePower, Gotti747, Gagi_

Nazoveš ISP-a.
"I'm a loser and a user so I don't need no accuser" - Billie Joe Armstrong

Citat: Get busy living or Get busy dying poslato Januar 19, 2012, 16:39:23 POSLE PODNE
Nazoveš ISP-a.
neradi telefon jer je ukopcan u modem a nes ga je*e sa adsl

a ako ukopcam telefon ravno  u zid koristim drugu mrezu i onda moram placat duple racunexD
Respect: $--L84S--$, ναηιâ,,"â,,"α , BloodMaster , LuxZillo, Don_Sergio, ExtremePower, Gotti747, Gagi_

haknuo? malo lazes al' ajd, prije bi rekao da vec imas sifru, jer haknut nije bas lako xD

nego, imas mobitel pa ih nazovi :)

napokon rjesio ;)

Citat: |W| Seagalâ,,¢ poslato Januar 19, 2012, 16:57:46 POSLE PODNE
haknuo? malo lazes al' ajd, prije bi rekao da vec imas sifru, jer haknut nije bas lako xD

ti znas da ja lazem... bravo daj si +!

Begii

Ako vec koristis modem, uzmi cackalicu i pozadi imas ono reset pa uguraj :D

Citat: panameR. poslato Januar 19, 2012, 17:20:17 POSLE PODNE
napokon rjesio ;)

Citat: |W| Seagalâ,,¢ poslato Januar 19, 2012, 16:57:46 POSLE PODNE

ti znas da ja lazem... bravo daj si +!
kladim se, btw ajd ak jesi posalji mi nacin kako si provalio ak ti se da

Citat: [UG]Soprano poslato Januar 19, 2012, 19:03:58 POSLE PODNE
[MG]Terry ako vidis ovo izbrisi inbox. :)

Ajde promeni taj nick lol  :D
Poslednja Izmena: Januar 19, 2012, 19:04:53 POSLE PODNE od [TL:RP] Gotti747
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

Citat: [UG]Soprano poslato Januar 19, 2012, 19:08:04 POSLE PODNE
Brate tako se zovem na puno server-a i poznaju me neki ljudi tako da ako ga promjenim  bice  ::)

Haha, pa meni ne smeta, mozda ce nekom drugom (a mozda i nece), sacekaj njegovu reakciju :D
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

Brate tako se zovem na puno server-a i poznaju me neki ljudi tako da ako ga promjenim  bice  ::)
sad jos reci da si ti taj nick izmislio -.-'

Begii

Citat: [TL:RP] Gotti747 poslato Januar 19, 2012, 19:10:00 POSLE PODNE

Haha, pa meni ne smeta, mozda ce nekom drugom (a mozda i nece), sacekaj njegovu reakciju :D

More bit bidne more bit nebidne, nece ni primjetiti nas Soprano :D

Zlatan_Ibrahimovic

Pa sto se ne bi smio zvat Soprano nije ovaj Soprano izmislio to prezime ...
[/center]