MYbb backup pomoc!!

Započeo Bood Blos, Januar 12, 2012, 20:52:20 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Ovako trebam pomoc,imo sam forum prije i imam njegov backup mybb forum,e sad imam novi mybb forum,ali kad ubacim u njega backup iz starog foruma,neradi ..Jel moze biti da je radi verzije ili??

-------------------------------------------------------------------------------
Forum Name:Bood Blos
Zanimanje:Mapper
Rank:Transformer

Tražite Mappera,Primam Narudžbe u PM(Privat Messages)!
Trebate Forum,neznate ga sastavit,tu sam slažem php,smf,mybb!!
-------------------------------------------------------------------------------------
Neznate,ubaciti GameMod,u svoj server,kontaktirajte me  na PM!!

imam stari backup od prošlog st foruma,onog mybb i digli smo na free domenu novi mybb forum i sad hoću ubacit taj backup al nikako neće, preko myphpadmina kad stisnem go, odma mi izbaci google chrome coldnt connect prozorčić i neće, onda probam preko cpanela od hosta i neće opet, neš zajebava tako da više neznam šta da radim???

-------------------------------------------------------------------------------------

Ako sam te dobro razumeo, to onda nije do baze/foruma, to je do free hosta koj koristite...

Kad bi ti uploadovao bazu i otiso na sajt, i onda ti izbaci da nije mogao da se konektuje, onda bi nesto bilo vec do baze, a ovako akd stisnes go, to ej do hosta...

probaj da koristis 000webhost.com koliko se secam oni su free a podrzavaju mysql i php, odnosno imaju "cpanel"
Poslednja Izmena: Januar 13, 2012, 15:52:45 POSLE PODNE od [FG]Maki187

Ma ,preko toga sam jucer iso nece mislim,ubaci ali neradi na forumu,forum je hostan GAME-HR,i probo prek ftpa i sve ubaci on ali nema ga na forumu,nikakvih promjena nista !!

Citat: Bood Blos poslato Januar 13, 2012, 16:59:39 POSLE PODNE
Ma ,preko toga sam jucer iso nece mislim,ubaci ali neradi na forumu,forum je hostan GAME-HR,i probo prek ftpa i sve ubaci on ali nema ga na forumu,nikakvih promjena nista !!

pa ne mozes veci file od 2mb uploadat preko phpmyadmina! koristi dumper!

http://www.ozerov.de/bigdump/ - skines ga, upload gore prema uputama i s njim bazu. Zatim napravis istu bazu preko phpmyadmina i onda s dumperom insertiras podatke u nju...

Citat: Dude poslato Januar 13, 2012, 17:03:21 POSLE PODNE

dude, da se nisi malo zajebo ? da nisi pobrkao gb i mb ?
nzm kod tebe, al preko cpanela mozes preko phpmyadmin da uploadujes i bazu od 1 gb... (izuzetak sto neki hostovi ogranice na 250 mb max velicinu baze)
Poslednja Izmena: Januar 13, 2012, 19:57:19 POSLE PODNE od [FG]Maki187

Citat: [FG]Maki187 poslato Januar 13, 2012, 19:53:37 POSLE PODNE
Citat: Dude poslato Januar 13, 2012, 17:03:21 POSLE PODNE

dude, da se nisi malo zajebo ? da nisi pobrkao gb i mb ?
nzm kod tebe, al preko cpanela mozes preko phpmyadmin da uploadujes i bazu od 1 gb... (izuzetak sto neki hostovi ogranice na 250 mb max velicinu baze)

lupas gluposti, nije do cpanela niti do hosta, vec do php-a... mozes povecat ali ne preporucam...

jedno je uploadat na host, a drugo ubacit podatke u bazu, phpmyadmin ne moze veci od postavke u php.ini fileu(PHP timeout limit)...

vecina hostera ako su imalo pametni stavit ce max velicinu filea preko php-a na 2mb... tako da rjesenje(brzo i efikasno) je dumper za mysql...

Nisam te bas razumeo, al znam da je najveca baza koju sam uplaod bila oko 200 mb, tj odem u phpmyadmin, odem na import i upload bazu, a obicno mi je bila ogranicena na onoliko koliko imam mesta na hostu...

nije ni vazno... :D

Citat: [FG]Maki187 poslato Januar 13, 2012, 20:20:40 POSLE PODNE
Nisam te bas razumeo, al znam da je najveca baza koju sam uplaod bila oko 200 mb, tj odem u phpmyadmin, odem na import i upload bazu, a obicno mi je bila ogranicena na onoliko koliko imam mesta na hostu...

nije ni vazno... :D

ne bi to mogao jer ti nastupi PHP timeout tako da ti ne bi uploadalo... ako je veci timeout postavljen eto ti problema na apache serveru u radu s php skriptama...

uglavnom samo mora s dumperom ubacit bazu...

rjeseno lock,pomogo si mi dude!!!