[POMOC]Komande

Započeo Keso, Januar 12, 2012, 17:44:54 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:Balkan Gang Wars (moj gm od 0...)
Detaljan opis problema:e ovako...imam par komanda,kao setscore,makeadmin,invite i tako to,i kad ocu nekom drugom da dam admina,lidera,pare ili tak nes da meni a ne njemu...koji god id da upisem da meni a ne tom liku -.- evo primjer jedne komande:
YCMD:makeadmin(playerid, params[], help)
{
    #pragma unused help
    new id, lvl, string[256], string2[256];
    if(IsPlayerAdmin(playerid) || PlayerInfo[playerid][pAdmin] >= 3)
    {
        if(sscanf(params, "ui", id, lvl)) return SendClientMessage(playerid, WHITE_C, "Uporaba: /makeadmin [ID] [Level]");
        else if(id == INVALID_PLAYER_ID) return SendClientMessage(playerid, WHITE_C, "Pogresan ID");
        else if(lvl > 3) return SendClientMessage(playerid, WHITE_C, "Admin level moze biti samo 1 | 2 | 3");
        else
        PlayerInfo[id][pAdmin] = lvl;
        format(string, sizeof(string), "Admin {2317FF}%s {ffffff}vam je dao admin level {2317FF}%d!", GetName(playerid), lvl);
        SendClientMessage(id, WHITE_C, string);
        format(string2, sizeof(string2), "Dali ste igracu {2317FF}%s {ffffff}admin level {2317FF}%d!", GetName(id), lvl);
        SendClientMessage(playerid, WHITE_C, string2);
    }
    else SendClientMessage(playerid, WHITE_C, "Niste admin!");
    return 1;
}

Dio skripte:komande...
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno)://

Skini novi sscanf preporučam update 4 na službenom SA:MP forumu , takoÄ'er ne treba ti 256 array nego 128 zato Å¡to max. slova koji SA:MP podržava u jednom redu je 128 , tako da je ovo ostalo bezvezno troÅ¡enje memorije.
"I'm a loser and a user so I don't need no accuser" - Billie Joe Armstrong

Citat: Get busy living or Get busy dying poslato Januar 12, 2012, 17:52:18 POSLE PODNE
Citat: |DE| Dane poslato Januar 12, 2012, 17:51:02 POSLE PODNE
Citat: Get busy living or Get busy dying poslato Januar 12, 2012, 17:48:06 POSLE PODNE
Skini novi sscanf preporučam update 4 na službenom SA:MP forumu , takoÄ'er ne treba ti 256 array nego 128 zato Å¡to max. slova koji SA:MP podržava u jednom redu je 128 , tako da je ovo ostalo bezvezno troÅ¡enje memorije.

Ma ja mislim da ce se to opet pomijesati ID-ove ipak skini najnoviju verziju sscanfa Update 6 imaš na oficijalnom SA:MP foruma.Ako bude kakvih problema postaj ovdje u temi ili mi pošalji na PM...

Mislim da si u krivu , meni nikako neradi sscanf na update 6 , jedino na update 4 sve radi.

Ja nisam u krivu,meni radi sve na Update 6 ne mijesaju se ID-ovi.Tebi ne radi 100% na Update 6 jer nemoreÅ¡ da upaiÅ¡ samp-server.exe zbog onog Å¡ta ti izbaci:"missing MSVCR100.dll".SkineÅ¡ sebi C++ 2010 evo link:http://www.freewarefiles.com/Microsoft-Visual-C-Redistributable-Package-x_program_39486.htmli sve ceti raditi vjeruj mi..  ;)

sve radi na sscanf update 6,mozete lock temu i fala :3