[Pomoc] Kucni server

Započeo FlasH, Januar 11, 2012, 17:11:37 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Ovako.Zasto kada pokrenem kucni server ja mogu da igram a ostali nemogu da igraju ne razumim njima pise ono HostName: (Retrieving info...) ..
portovi su otkljucani i sve je u redu ali nece ne razumim zasto.Isto tako nece da im se pojavi kada pisem ono LocalHost:7777 opet im se nece da pojavi molim odgovror!
BIG RESPEKT: Blaeks,  [CRP] Joey_, David (Sabljak) A.k.A SABO(T), joXy_, Dimi, Sexserghy ♥, TerminuS, H1TM4N

Otkljućani su mi portovi! Nije to!
BIG RESPEKT: Blaeks,  [CRP] Joey_, David (Sabljak) A.k.A SABO(T), joXy_, Dimi, Sexserghy ♥, TerminuS, H1TM4N

nisu otvoreni,cim se on ne moze spojit

odi na port forward.com i skini program i vidi jel su otvoreni ili nisu?

program ce ti pokazat

mam problem da gamemod-om..
imam jedan gamemod na server i sada bih ja da dodam jos gamemodova .
ako neko zna molim vas da mi pomognete

Citat: Vector-A poslato Januar 14, 2012, 20:42:22 POSLE PODNE
mam problem da gamemod-om..
imam jedan gamemod na server i sada bih ja da dodam jos gamemodova .
ako neko zna molim vas da mi pomognete
to nemoš, i nemoj postat svoja pitanja u drugim temema,već otvori novu temu !

Kazes da skinem program da vidim dali su dostupni...Moze li link ako je moguće..

Eto doso sma na stranicu ali sta da radim dalje..Brate ne razumim...daj mi direktan link..

ajd mi reci jel ti citas uopce sta ima na toj stranici??

PFPortCheck Program

Jbg..sada se nismo skuzili ja sam vec skinuo dok si ti napisao hehehe...Da eto ja to instaliram ali nista mi ne otvara i tamo di sam stavio da mi instalira nema niti jednog foldera pod tim nezivom....??

Citat: filip.admin poslato Januar 16, 2012, 15:11:11 POSLE PODNE
Jbg..sada se nismo skuzili ja sam vec skinuo dok si ti napisao hehehe...Da eto ja to instaliram ali nista mi ne otvara i tamo di sam stavio da mi instalira nema niti jednog foldera pod tim nezivom....??
aj procitaj detaljno uputstvo,molim te

Eo rpblem je sta kada ga skinem idem ga instalirat i sve ono idem next pa I Agree pa izaberem di cu ga install i onda idem za onaj toolbar i to stisnem na ovo st aje vec oznaceno samo idem install i samo mi nestane proznor i nista nemam vise '??

Edit by moderator || Zadnja opomena za dupli post ( DP ) !
Poslednja Izmena: Januar 16, 2012, 17:57:11 POSLE PODNE od |W| Seagalâ„¢

Ovako.Najlakše ti je sve to pokrenut preko hamachija, ali prije svega upali svoj server da ne zaboraviš kasnije.Evo ti link da skineš program.
http://hamachi.en.softonic.com/download
Kada skineš program upišeš željeno ime i napraviš mrežu.
Mrežu napraviš tako da odeš na Network----->Create a new network.Upišeš željeni Network ID:(Neko ime)
Nakon toga password i pritisneš Create
Ali prije svega ovoga tvoji prijatelji moraju takoÄ'er imati hamachi i konektovat se u tvoju mrežu.
Kada svi budu imali hamachi daš im svoj Network ID i password mreže.Kada se svi konektuju u tvoju mrežu.Moraš im dat IP servera, a IP servera ćeš im dat preko svog hamachi IP-a.Tvoj hamachi IP ti pise skroz gore iznad u hamachi programu velikim brojevima vidjet ćeš.+ uz taj IP port: 7777 ili koji ti je već.I taj IP oni moraju dodat u svoj SA:MP server i to je to.Nadam se da radi.Ako ti nešto nije jasno slobodno pitaj. :)
Poslednja Izmena: Januar 16, 2012, 15:38:30 POSLE PODNE od alen578

a jaoo brate tnx sada ćemo da vidimo to..:)