[POMOC] Error prilikom ubacivanja cega bilo u GM

Započeo BIRSAâ„¢, Januar 10, 2012, 11:07:54 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Moja
Detaljan opis problema: Kada podjem da ubacim nekakve objekte ili bilo sta kad pocnem da radim na skripti mi izbaci ovaj kod.
Dio skripte: C:\Users\Rapkic\Desktop\CroBih Rol3Play\gamemodes\BN.pwn(32) : fatal error 100: cannot read from file: "xFireworks"

Compilation aborted.Pawn compiler 3.2.3664 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

1 Error.

Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): Nepotrebno.

Mr.Gagi

Ili nemas include xFireworks u pawno/include pa skini
Ili otvori taj pawno sa kojim pokreces mod uvek (iz foldera servera) i lociraj mod i otvori ako opet ne bude skini include taj 
Ili cak ako ga ne koristis obrisi gore #include <xFireworks>

Mr.Gagi sve sam uradio i prije tako ali opet isto.. :(...a probao sam downloadati taj include i stavim ga u pawno -> include, pa mi onda pokaze osam novih errora..evo kod..

C:\Users\Rapkic\Desktop\CroBih Rol3Play\gamemodes\BN.pwn(1947) : error 021: symbol already defined: "strtok"
C:\Users\Rapkic\Desktop\CroBih Rol3Play\gamemodes\BN.pwn(1962) : error 047: array sizes do not match, or destination array is too small
C:\Users\Rapkic\Desktop\CroBih Rol3Play\gamemodes\BN.pwn(52002) : error 004: function "NameTimer" is not implemented
C:\Users\Rapkic\Desktop\CroBih Rol3Play\gamemodes\BN.pwn(53256) : warning 219: local variable "mod" shadows a variable at a preceding level
C:\Users\Rapkic\Desktop\CroBih Rol3Play\gamemodes\BN.pwn(54521) : error 047: array sizes do not match, or destination array is too small
C:\Users\Rapkic\Desktop\CroBih Rol3Play\gamemodes\BN.pwn(54531) : error 047: array sizes do not match, or destination array is too small
C:\Users\Rapkic\Desktop\CroBih Rol3Play\gamemodes\BN.pwn(54649) : error 047: array sizes do not match, or destination array is too small
C:\Users\Rapkic\Desktop\CroBih Rol3Play\gamemodes\BN.pwn(54669) : error 047: array sizes do not match, or destination array is too small
C:\Users\Rapkic\Desktop\CroBih Rol3Play\gamemodes\BN.pwn(54676) : error 047: array sizes do not match, or destination array is too small
C:\Users\Rapkic\Desktop\CroBih Rol3Play\gamemodes\BN.pwn(55123) : warning 203: symbol is never used: "CivFemalePeds"
C:\Users\Rapkic\Desktop\CroBih Rol3Play\gamemodes\BN.pwn(55123) : warning 203: symbol is never used: "CivMalePeds"
C:\Users\Rapkic\Desktop\CroBih Rol3Play\gamemodes\BN.pwn(55123) : warning 203: symbol is never used: "GetPointDistanceToPointExMorph"
Pawn compiler 3.2.3664 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

8 Errors.

Ako mislis Carter da ovu moju skriptu kopiram i zalijepim na novu u pawno..ono idem new i pase ako mislis tako..ali ne radi probao sam i nista.

Mr.Gagi

error 021: symbol already defined: "strtok" - definisano je vec jednom obrises to
error 004: function "NameTimer" is not implemented - fali ti public NameTimer... ako ga ne koristis obrisi forward NameTimer..
warning 203: symbol is never used - nigde se ne koristi mozes obrisati
array sizes do not match, or destination array is too small - daj linije za to

Brate mogu ti jedino dati moj GM..ako bi mi pomogao to uradit..jer stvarno neznam vise sta cu..ja obrisem jedno vise se pojavi i sve tako :S..

Ali nemoj me izradit jbg neces mi valjda ukrasti.. :D...Daj mi svoj Skype.