Pomoc problem sa skriptom

Započeo Otisao s Foruma!, Januar 09, 2012, 20:33:54 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Ja napravim ovako skriptu za /pravila i kada idem compile dontsand mi pomocc molim vas.  :'(

if(strcmp(cmd, "/rules", true) == 0 || strcmp(cmd, "/pravila", true) == 0)
{
    ShowPlayerDialog(playerid,100,DIALOG_STYLE_MSGBOX,"Pravila","{0049FF}Pravila Servera:\n{6EF83C}Pridrzavajte se RP pravila\n{6EF83C}Nemojte raditi DM(ako budte radili bicete kaznjeni\n{6EF83C}Dozvoljeni su svi jezici\n{6EF83C}Nemojte koristiti cheatove i bugove bicete kaznjeni\n{6EF83C}Ako primjetiti da neko chituje ili vidite bug prijavite na /report(slijedi lijepa nagrada\n{6EF83C}Postujte IC i OOC chat\n{6EF83C}Nemojte raditi Banny Hop(tracanje i skakanje ujedno\n{FFA1A1}Sarajevo Rol3Play AdminTeaM!","OK","");
return 1;
}

nez kako da skratim liniju valjda nece sto je preduga..?

Poslednja Izmena: Januar 09, 2012, 20:52:37 POSLE PODNE od cfg:)
[[/center]
DgL <3
Otisao s Foruma zz

vlado_plavsic

Cek,samo si to stavio ili si napravio ovako komandu (U ZCMD je)

CMD:pravila(playerid,paramas[])
{
ShowPlayerDialog(playerid,100,DIALOG_STYLE_MSGBOX,"Pravila","{0049FF}Pravila Servera:\n{6EF83C}Pridrzavajte se RP pravila\n{6EF83C}Nemojte raditi DM(ako budte radili bicete kaznjeni\n{6EF83C}Dozvoljeni su svi jezici\n{6EF83C}Nemojte koristiti cheatove i bugove bicete kaznjeni\n{6EF83C}Ako primjetiti da neko chituje ili vidite bug prijavite na /report(slijedi lijepa nagrada\n{6EF83C}Postujte IC i OOC chat\n{6EF83C}Nemojte raditi Banny Hop(tracanje i skakanje ujedno\n{FFA1A1}Sarajevo Rol3Play AdminTeaM!","OK","");
return 1;
}

btw procitaj pravila ovog podforuma usput i edituj post.
http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=11453.0
Poslednja Izmena: Januar 09, 2012, 20:37:28 POSLE PODNE od [PG]Vlado_Plavsic aka Plavsa

hoce li neko pomoc.
[[/center]
DgL <3
Otisao s Foruma zz

Citat: cfg:) poslato Januar 09, 2012, 21:12:36 POSLE PODNE
hoce li neko pomoc.
evo ja ću :)
danas si dobio opomenu a sad zabranu pisanja, ako tako nastaviÅ¡ brzo ćeÅ¡ stić do kraja  :)