[Pomoc] kuca

Započeo [GU:RP] ivica 156, Januar 07, 2012, 04:00:54 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:Mojmod
Detaljan opis problema:otisao sam do kuce koju zelim na buy i saveao exit i ulaz i sada odem dodak kako je tamo isto sve odem na srv ne ocita mi kucu evo kako sam dodao
:Drzava,Mala Kuca,2500,0,0,12,1,0,1,666,1,77256,418,-1,-1,216,3,1853.8219,-1914.2852,15.3087,1853.8154,-1914.9421,15.3087,0,0,0,0,0,0 di je tu sada problem i pod max houses sam dodao samo za jednu jos bilo je 138 ja sam stavio 139 i opet nece da mi ocita
Dio skripte:
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):

Tvoj mod a isti sistem kuća kao u GF?
"I'm a loser and a user so I don't need no accuser" - Billie Joe Armstrong

Citat: Get busy living or Get busy dying poslato Januar 07, 2012, 04:33:02 PRE PODNE
Tvoj mod a isti sistem kuća kao u GF?
procitaj pravila ovog pdf-a...
CitatZabranjeno je ismijavati bilo koga.
Zabranjeno je odgovarati na postove ukoliko nekome ne mozete dati savjet ili mu ne mozete pomoci.
@ ivica pogledaj da li si dobre kordinate stavljao ...

Nisam ga ismijavao , samo sam ga pitao zaÅ¡to ima takav mod , zato Å¡to je totalno glupav taj sistem kući. Bolje da si naÄ'e na netu ili pomoću tutiorala napravi.
"I'm a loser and a user so I don't need no accuser" - Billie Joe Armstrong

stavio sam sada kucu i bude na pridaji i sve i kupum kucu i kucam /enter koda me izbaci ne udem u kucu kucam enter odbaci me mal i pise dobrodosao u svoju kucu?

Stavi ove kordinate kuca evo link http://weedarr.wikidot.com/interior i stavi koji su ID kad se porta da neporpada :S

Napravi sto ti je Lukas reko ili jednostavno nadi neki drugi house system meni je ovaj imo puno bugova udem u kucu s istim kordinatama izadem drugdje...
Izrada web aplikacija/desktop aplikacija, kontakt PM.
VPS/Dedi managment 'n' hosting @pm also.

nee ovo je prepravljeno ima 138 kuca i sve radi izbaci me lijepo i sve samo sam dodao drugo ali kupi mi i sve ovaj house sto koristim sve stima baca na prava mjesta sve radi eto sam sam dodao i nece da mi ude