Kakvu pc konfiguraciju imate?

Započeo ||-[NG]-CroAtTheTop-||, Maj 15, 2009, 22:24:00 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

||-[NG]-CroAtTheTop-||

Zanima me ko to bezveze klikce na anketi na "Cudoviste od kompa".
A ti sigurno nisu rekli svoju pc konfiguraciju...

Tko zna sta je njima cudoviste od kompa :P

Odsutan dok ne doÄ'em.

ScorpioN

Imam 2 kompa,jedan je star (s njega pisem) oko 2-3 godine
AMD              2,00GHz
nVidia           256MB
Windows          XP
RAM              2GB

Drugi komp je
Intel            3,2GHz
nVidia           1GB
Windows          Vista
RAM              4GB

Ali konfa se mozda svaka dva tjedna mijenja,jer kupujem dijelove i drugima sastavljam kompove (popravljam,mijenjam ...),a naravno
prodam po 35% skupljoj cijeni,jer su vam to oni koji nemaju blage veze o kompjuterima,a hoce da im bude savrsen (1 osoba bas nije zdrava,isuse,taj je potrosio oko 20k na dijelove,a tvrdi se nema novaca ) i onda ja sa visokim cijenama priskocim u pomoc hehe.Znaci ako graficka kosta 2000kn,ja je prodam za 2700kn,pa imam dobru zaradu od 700kn.Uistinu,takve ljude stvarno ne shvacam,ali pazite,taj tip jos gleda cijene pred menom od dijelova,ali svejedno.Bilo kako bilo,moja korist.

Citat: Luka poslato Maj 18, 2009, 18:04:39 POSLE PODNE
AMD              2,00GHz
nVidia           256MB
Windows          XP
RAM              2GB

Drugi komp je
Intel            3,2GHz
nVidia           1GB
Windows          Vista
RAM              4GB

Ali konfa se mozda svaka dva tjedna mijenja,jer kupujem dijelove i drugima sastavljam kompove (popravljam,mijenjam ...),a naravno
prodam po 35% skupljoj cijeni,jer su vam to oni koji nemaju blage veze o kompjuterima,a hoce da im bude savrsen (1 osoba bas nije zdrava,isuse,taj je potrosio oko 20k na dijelove,a tvrdi se nema novaca ) i onda ja sa visokim cijenama priskocim u pomoc hehe.Znaci ako graficka kosta 2000kn,ja je prodam za 2700kn,pa imam dobru zaradu od 700kn.Uistinu,takve ljude stvarno ne shvacam,ali pazite,taj tip jos gleda cijene pred menom od dijelova,ali svejedno.Bilo kako bilo,moja korist.
Skuzi li te neki mrga tribat ce ti te pare za operacije :D

<a href="http://www.erepublik.com" target="_blank" > </a>
http://www.erepublik.com/en/referrer/Toni_IIicic
Klickajte i zaraÄ'ujte
[URL=h

ScorpioN

Citat: [CH]Makaveli poslato Maj 18, 2009, 18:22:37 POSLE PODNE
Citat: Luka poslato Maj 18, 2009, 18:04:39 POSLE PODNE
AMD              2,00GHz
nVidia           256MB
Windows          XP
RAM              2GB

Drugi komp je
Intel            3,2GHz
nVidia           1GB
Windows          Vista
RAM              4GB

Skuzi li te neki mrga tribat ce ti te pare za operacije :D
Haha,moglo bi svasta biti...

playingonch

Ja imam samo 1 PC dobio ove godine novi, i ugradio par stvari unutra, konfa izgleda ovako otprilike:

ZOTAC GeForce GTX 295 (1792MB)

Intel® Coreâ,,¢2 Quad 3,1GHz

800GB HDD

8GB rama

Gore je naravno Vista..

sve ukupno u PC sam ulozio 2k kn

ali zato jebeno sluzi  :)

Citat: [CH]LoLzi poslato Maj 18, 2009, 23:07:45 POSLE PODNE
Ja imam samo 1 PC dobio ove godine novi, i ugradio par stvari unutra, konfa izgleda ovako otprilike:

ZOTAC GeForce GTX 295 (1792MB)

Intel® Coreâ,,¢2 Quad 3,1GHz

800GB HDD

8GB rama

Gore je naravno Vista..

sve ukupno u PC sam ulozio 2k kn

ali zato jebeno sluzi  :)

to je zvijer, nemoguce 2k kuna samo?

<a href="http://www.erepublik.com" target="_blank" > </a>
http://www.erepublik.com/en/referrer/Toni_IIicic
Klickajte i zaraÄ'ujte
[URL=h

Moguce ako kupujes u dijelovima i stataljvas makar ni onda bas i nije al valjda kupova polovne dijelove  rofl

playingonch

Citat: [CH]Jony_Man aka Lukas poslato Maj 18, 2009, 23:15:11 POSLE PODNE
Moguce ako kupujes u dijelovima i stataljvas makar ni onda bas i nije al valjda kupova polovne dijelove  rofl

ne to , tajno importirane, bez carine xD

Ja imam pre****n laptop...
Platio sam ga oko 25k...

Nisam ga kupio u kompletu nego mi je jedan lik sastavio... Kupio je najkvalitetnije stvari i ugradio mi u njega... Neznam dali u NASA-i imaju takve...heheh

Necu res sta sve ima jer biste se us***l u gace, a mozda ima i lopova...heheh

Correlli

Citat: lukica poslato Maj 26, 2009, 00:09:18 PRE PODNE
Platio sam ga oko 25k...

Nisam ga kupio u kompletu nego mi je jedan lik sastavio... Kupio je najkvalitetnije stvari i ugradio mi u njega... Neznam dali u NASA-i imaju takve...heheh

Aha..

zerocoolos

prvi: p4 2,4Ghz, 512 rama, 250Gb disk, grafa neka losa, monitor samsung 793df 17'...(skoro dzaba)
drugi: Athlon 64 X2 6400+, 8Gb ram, Radeon xtx 2900, 1,5T disk(500Gb unutra) i 1T externi WD my book, monitor - samsung lcd 22' i tablet genius A3...(a nez u njega je ulupano hm, prvo kad sam ga kupio bez externog diska, monitora i tableta 7600 kn, tablet kosta 2300 kn, externi hard sam platio 1700 i monitor 2300)

Citat: zerocoolos poslato Maj 26, 2009, 02:23:02 PRE PODNE
prvi: p4 2,4Ghz, 512 rama, 250Gb disk, grafa neka losa, monitor samsung 793df 17'...(skoro dzaba)
drugi: Athlon 64 X2 6400+, 8Gb ram, Radeon xtx 2900, 1,5T disk(500Gb unutra) i 1T externi WD my book, monitor - samsung lcd 22' i tablet genius A3...(a nez u njega je ulupano hm, prvo kad sam ga kupio bez externog diska, monitora i tableta 7600 kn, tablet kosta 2300 kn, externi hard sam platio 1700 i monitor 2300)
au fino si ga skucko :)

||-[NG]-CroAtTheTop-||

Citat: lukica poslato Maj 26, 2009, 00:09:18 PRE PODNE
Platio sam ga oko 25k...

Sta se bojis da se nebi smijali previse tvome zamisljenom takvom laptopu?