[Pomoc]Kick zbog imena

Započeo (BSL)MasteR, Januar 04, 2012, 03:29:49 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: FactionGame Edit
Detaljan opis problema:Jel moze neko da mi kaze Kako da napravim da odredjeni igrac to jest ime moze da udej na server a da ga ne kikuje server naprimer MasteR i Mile
Dio skripte:
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):
Balkan Online Public CS 1.6
IP:188.40.52.207:27027
Forum: www.cs-balkanonline.site40.net
Posjetite nas......

Koji ti je put da otvaras ovakvu istu temu ?! Nisi ti jedini na forumu pa tebi samo da pomazu, samo pises iste stvari

Nadji u scripti da ti pise da ti ime nije u formatu ime_prezime ispod ces imati Kick(playerid) to kick izbrisi

Citat: (BSL)MasteR poslato Januar 04, 2012, 03:29:49 PRE PODNE
Skripta koju koristim: FactionGame Edit
Detaljan opis problema:Jel moze neko da mi kaze Kako da napravim da odredjeni igrac to jest ime moze da udej na server a da ga ne kikuje server naprimer MasteR i Mile
Dio skripte:
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):

Pod OnPlayerConnect izbrisi sve ovo:

new namestring = strfind(plname, "_", true);
if(namestring == -1)
{
SendClientMessage(playerid, COLOR_YELLOW2, "Imigracioni Odsek: Vase ime nije prihvatljivo.");
SendClientMessage(playerid, COLOR_YELLOW2, "Podsetnik: Vase ime mora biti u formatu Ime_Prezime.");
Kick(playerid);
return 1;
}

Najbolje je izbrisati sve, a ne samo "Kick(playerid);"

I dont give a shit sad ti ide report ovo ti je deset tema, samo da te ohlade malo.
Ne bi' sada da padam kada sam stigao dovde...
Sta god da se desi , zauvek ostacu ovde
Ostacu ovde...Zauvek ostacu ovde...
Ne zelim nigde da odem ... Jer najlakse je uspeti al najteze je ostati covek !!!

trazi osam svud to za ime ali nigde nemogu da nadjem meni treba da kikuje sve igrace kad udju sa imenom non rp  a ja ocu naprimer da mogu ja uc MasteR i Mile ta dva imena da ne kikuje zbog non rp imena
Balkan Online Public CS 1.6
IP:188.40.52.207:27027
Forum: www.cs-balkanonline.site40.net
Posjetite nas......