[Pomoc]Komande

Započeo (BSL)MasteR, Januar 03, 2012, 18:24:19 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: FactionGame Edit
Detaljan opis problema:Jel moze nek oda mi da komandu za war to jest rat za pozovi da aktiviram i komandu za kad kuca neko tu komandu njemu ime postane crveno kad opet kuca vrati se normalno napimer /waron i /waroff
Dio skripte:
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):
Balkan Online Public CS 1.6
IP:188.40.52.207:27027
Forum: www.cs-balkanonline.site40.net
Posjetite nas......

Na vrh skripte:

[code=c]#define Crvena 0xFF0000AA

Komande:

CMD:waron(playerid,params[])
{

SetPlayerColor(playerid, 0xFF0000AA);

return 1;
   }

CMD:waroff(playerid,params[])
{

SetPlayerColor(playerid, ta tvoja normalna boja);

return 1;
   }
[/code]
Poslednja Izmena: Januar 03, 2012, 19:16:47 POSLE PODNE od [TL:RP] Gotti747
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

a kako da napravim da odredjeni igrac to jest ime moze uc na server da ga ne kikuje zbog imena naprimer MasteR i Mile
Posjetite nas......

Pod OnPlayerConnect obrisi taj check za Ime_Prezime.. otkud ja znam sta ti imas u modu..
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

je da kikuje za ime
   new namestring = strfind(plname, "_", true);
if(namestring == -1)
{
SendClientMessage(playerid, COLOR_YELLOW2, "Imigracioni Odsek: Vase ime nije prihvatljivo.");
SendClientMessage(playerid, COLOR_YELLOW2, "Podsetnik: Vase ime mora biti u formatu Ime_Prezime.");
Kick(playerid);
return 1;
}

kako sad ja da napravim da naprimer MasteR i Mile ta dva imena da ne kikuje i kako da dodajem jos
i daj mi komandu u strcmd za war
Poslednja Izmena: Januar 03, 2012, 19:43:27 POSLE PODNE od (BSL)MasteR
Posjetite nas......

Citat: (BSL)MasteR poslato Januar 03, 2012, 19:30:24 POSLE PODNE
a kako da napravim da odredjeni igrac to jest ime moze uc na server da ga ne kikuje zbog imena naprimer MasteR i Mile
Dobio si opomenu vec za to ja mislim da je vreme da te prijavim smodu da dobijes malo hladjenja
Ne bi' sada da padam kada sam stigao dovde...
Sta god da se desi , zauvek ostacu ovde
Ostacu ovde...Zauvek ostacu ovde...
Ne zelim nigde da odem ... Jer najlakse je uspeti al najteze je ostati covek !!!

u ovoj temi pisem ne otvaram novu vidis valjda da pitam u ovoj temi
Posjetite nas......