[Pomoc] Registracija

Započeo Tong1950Po, Januar 03, 2012, 18:07:19 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: CLRP
Detaljan opis problema: Vako zanima me 2 stvarri, kako da napravim ovo " Crni prozor u njemu pise pravila" Dole ima izabrat "Slazem Se " Ne slazem se ali da ga kick  kad rece ne slazem se" ono sta bufe kad je registacija ako me shvacate i kako da ovo napravim kad se neki korisnik registria Onda on upise lozinku i odma mu dode za login ja zelim da login dode na kraju kad zvrisi " Pitanja RP , koji spol i koliko godina tek kad to zvrsi da se pojavi to za logiranje ako me shvacate HVALA!
Dio skripte:
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):
Trazim Skriptera! Nagrada Head Admin

Nemozes staviti zadnje login zato sto ti nece spremat podatke onda . nece ti spremit Spol/drzavu/godine i sve sto zelis da ti sprema .
Mike Marquez | House of Rave is Trippy Place ! |

Pogledaj neke tutoriale za registraciju , neće ti netko sad raditi sve te stvari koje iznose min. 300-tinjak linija

Citat: [YUB] Marquez poslato Januar 03, 2012, 18:28:14 POSLE PODNE
Nemozes staviti zadnje login zato sto ti nece spremat podatke onda . nece ti spremit Spol/drzavu/godine i sve sto zelis da ti sprema .

Pričaš nebuloze.
Poslednja Izmena: Januar 03, 2012, 18:37:00 POSLE PODNE od Get busy living or Get busy dying
"I'm a loser and a user so I don't need no accuser" - Billie Joe Armstrong

Pa jeli mi mos reci di mogu nac te tut?

Nisam ja lijen, ja sam pocetnik sta ja znam kako se zove kakav sistem ne mogu ja trazit nesto ako neznam kako se zove :S

Citat: Tong1950Po poslato Januar 03, 2012, 18:44:30 POSLE PODNE
Nisam ja lijen, ja sam pocetnik sta ja znam kako se zove kakav sistem ne mogu ja trazit nesto ako neznam kako se zove :S

Trebaš sistem registracije - kak se registracija kaže na engleskom ? registration , idemo malo logički ;)