[Balkan Ulice RPG] Update!!!

Započeo Dejan_Bozovic, Decembar 31, 2011, 13:30:27 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Pozdrav od Balkan Ulice RPG!!!

Evo par novosti o nasem serveru: Prva vijest je to da smo se spojili sa Tiger RP serverom, a druga vijest je to sto za nekolika dana slijedi update!

Evo ovako opisat' cu novi UPDATE.

U novom update-u ce sigurno biti:

Polaganje , to jeste da se od sada nece moci kupovati dozvola bez polaganja tj neces moci samo od jednom tako da je kupis,nego ce se morati polagati,polaganje ce biti u vrijednosti od 250$ ako polozite dobijate dozvolu ako ne naravno da necete ni dobiti :D

Taxi izbrisat' cemo taxi posao,tako da ce moci taxirati samo clanovi Taxi Company-a

Novi posao dobit cete novi posao tj umjesto taxi-a cete dobiti posao sada cemo odluciti koji poslovi koji se namjeravaju ubaciti to jeste jedan posao od ovih: drvosjeca,elektricar,zidar i rudar od tih poslova ce biti izabran jedan koji ce zamjeniti taxi posao

Sud tu ce biti nova organizacija-sud,koji ce takodje' kao u pravom zivotu suditi,svaki ucesnik za izlazak na sud ce platiti 1.000$,tu ce biti i kazne sudova za jednog ili oba clana,kazne se nece placati odmah,kaznu mozete platiti kada zelite u roku jednog' sata u vijecnici,ako ne platite u roku jednog sata,idete u zatvor na 10 minuta i tako sve dok ne platite tu kaznu. U sudu ce moci biti samo 5 clanova,lider,tuzioc,sudija i 2 tjelohranitelja,a lider moze obavljati svaku funkciju osim tjelohranitelja.

U novom update-u bi moglo doci (nije sigurno),ali ako ne dodje ovaj puta doci ce za drugi update:

Novi mats system u bandama bande ce moci dobavljati materijale u bazu,tako da ce lider i pod lider moci proizvoditi oruzje od toga,jedan kamion matsa ce kostati 2.000$ u tom kamionu ce biti oko 500 mats-a . Tako da ce mafije moci imati oruzja,malo jeftinije ce ih kostati nego da kupuju oruzje u ammu nation ili gdje drugo,ali moraju dobavljati to.

Registracija vozila , moglo bi doci do toga da mozete registrovati auto. Na sledeci nacin: kupis vlastito auto,odes na tehnicki pregled koji kosta 500$,poslije odes u vijecnicu ovjeris papire za registraciju,poslije registracije odes na gornji sprat vijecnice gdje se registruju vozila,registracija ce kostati 1.000$,tako da vas sa registrovanim autom nece hvatati policij i sl.Na tablicama ce pisati odakle ste BiH tablice,Hrvatske tablice i tablice iz Srbije,to necete birati tada,to vam sve zavisi od onoga kada ste se registrirali na server i upisali odakle ste tj. Bosne,Hrvatske ili Srbije.

Droga system , moglo bi doci do novog droga system-a sto bi bilo jako zanimljivo. Diler Droge mora otici kupiti sjeme koje iznosi 350$,onda moze otici na farmu i posaditi drogu,poslije toga kada posadi mora pricekati 10 minuta da bi je mogao obrati i tek onda moze prodavati po cijeni koju hoce .

System telefona ,  u ovom updateu bi moglo doci,da morate kupovati bonove/kredite za telefon da bi mogli zvati,slati poruke i to,ako nemate kredita na racunu ne mozete zvati i slati poruke. Bit ce 3 vrste kredita,cijene: Kredit od 100$,500$ i 1.000$

Update ce biti 5-6 dana poslije Nove godine,ovdje moze doci do promjena ako Vas zanima sta ce biti na update-u posjetite nas forum.

Server IP : 178.33.90.184:4051
  Forum : www.tiger-rp.com

ima tu neceg iz NX moda vidim ;)

sve u svemu... nije lose


Srećno
Kada muškarac priča ženi bezobrazne stvari, to je seksualno uznemiravanje…
A kada žena to radi muškarcu to je 2 eura+PDV po minuti. :D

Hvala svima




Balkan Ulice RPG opis servera: Click



-Tutorial za mijesanje ID-ova na vozilima: Click

Hvala svima, ako imate neke predloge pisite na nasem forumu.


Srecni Praznici Balkan Ulice RPG Team!!!

Citat: |W| KombinatoRâ,,¢ poslato Decembar 31, 2011, 13:50:25 POSLE PODNE
ima tu neceg iz NX moda vidim ;)

sve u svemu... nije lose

Ma to je onako malo manji update,nema bas puno toga da se ubaci :D




Balkan Ulice RPG opis servera: Click



-Tutorial za mijesanje ID-ova na vozilima: Click

zasto tiger-rp a server se zove Balkan Ulice?
Respect: $--L84S--$, ναηιâ,,"â,,"α , BloodMaster , LuxZillo, Don_Sergio, ExtremePower, Gotti747, Gagi_

Citat: panameR. poslato Januar 01, 2012, 18:24:54 POSLE PODNE
zasto tiger-rp a server se zove Balkan Ulice?

zato sto se balkan ulice rpg server spojio sa mojim tigerom i uzeli smo forum od mog servera  ;)