Predlog

Započeo [LH]Prozivka, Decembar 30, 2011, 21:22:14 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Pozdrav,

Naci razmisljam sam mnogo i odlucio sam podeliti svama. Radi se o sajtu koji bi bio da poveze sve nase domace ljude iz Srbije,Bosne i Hrvatske i sad za svaku igricu ce na sajtu pisati kako se zove HAMACHI SOBA i onda ce se tamo naravno ulaziti i igrati masovno ta multiplayer igrica.

Pitanje je da li vredi ovo otvoriti.. Jeste da postoji i garena i sve to ali ovo bi bilo samo za nas Srbe,Bosance i Hrvate!

Pozdrav :)

Hmm.. moguce je da ti uspije, ali sumljam. Neznam koliko njih jos igra preko Hamachia igre..
Za uspjet takovo sto treba ti jaka reklamacija odnosno marketing..

PING GAMING
Gaming Community

Forum Nickname: Kudrow
Forum Status: Super Moderator
Online serveri: CS 1.6, COD 4
URL Foruma: www.ping-gaming.com
Vlasnik Community-a: Korda

Valjda bi mi dao podrsku B-Samp ili vec nesto ne znam prvo da vidim sta vi kazete, hamachi nije problem uopste instalirati 2 min :/

Citat: [LH]Prozivka poslato Decembar 30, 2011, 21:35:23 POSLE PODNE
Valjda bi mi dao podrsku B-Samp ili vec nesto ne znam prvo da vidim sta vi kazete, hamachi nije problem uopste instalirati 2 min :/

ali ga je problem podesiti na 90% igara, za neke čak ni ne radi -.-
Kada muškarac priča ženi bezobrazne stvari, to je seksualno uznemiravanje…
A kada žena to radi muškarcu to je 2 eura+PDV po minuti. :D

Citat: Talavander poslato Decembar 30, 2011, 21:53:23 POSLE PODNE
Citat: [LH]Prozivka poslato Decembar 30, 2011, 21:35:23 POSLE PODNE

ali ga je problem podesiti na 90% igara, za neke čak ni ne radi -.-

Vjerujem.. Nije problem ga instalirat, ali koliko njih jos danas igra igre preko Hamachia? Znam ja kada sam bio igrao Cod 1 preko Hamachia.. Server je dobro radio dok nas je bilo 6, preko toga je poceo laggat.. Nije neki izbor, osim ako imas dobar net. :) Opet kazem: Neznam koliko ti se isplati otvarat takav forum/zajednicu.

PING GAMING
Gaming Community

Forum Nickname: Kudrow
Forum Status: Super Moderator
Online serveri: CS 1.6, COD 4
URL Foruma: www.ping-gaming.com
Vlasnik Community-a: Korda

Ima jos par nekih programcica osim hamachia, ali nzm... Ili preko garene otvoriti neku sobu samo za nas?

Samo ces dati bezveze pare :)
Hamachi laga u 2 a kamoli u 6 i vise...
[/center]

Pa na gareni vec imaju croatian,serbian bosnian room i vjerujem da taj forum nije potreban.
[/center]

Bez svojeg APP-a, nemožeÅ¡ uspjeti, možeÅ¡ ali preteÅ¡ko, ako misliÅ¡ otvarat sajt, napravi neki svoj APP onda, neÅ¡to poput Garene (iako daleko sumnjam da znaÅ¡ tako neÅ¡to, jer tu se uvodi koriÅ¡tenje i kombiniranje viÅ¡e programskih jezika i sl.), takoÄ'er taj projekt ti nebi bio jeftin, jer ako bi radio APP, treba ti napočetku barem 1 server na koji će se povezivati taj app.
Aequam memento rebus in arduis servare mentem.